K. Ş=3

1.2K 73 166
                                    

Multi :beste

"offf içtinmi gece sen, çabuk annem uyanmadan git duşa gir sonrada üstünü değiştirerek kahvaltıya gel" diye kulağımın dibinde cırlayan besteye yarı gözü açık dönerek işaret parmağımı havada sallaya sallaya " ben içmedim, zorla Samet içirdi" dediğimde bestenin göz devirdiğini en son görüp geri kafamı yastığa gömmüştüm.

"gözde bak annem cidden bu aralar zaten Bi ayrı alem git duşa gir kadını bide sen üzme" dediğinde oflayarak yataktan kalkıp lavaboya yarı gözümaçık ilerleyerek "annemde olmasa seni hiç çekemem direk kıçına tekmeyi basar dışarı atardım biliyorsun değilmi" diye mırıldanıo onun gülüşüne orta parmakla karşılık vererek lavaboya girdim.

Soğuk bir duş bir türlü açılamayan gözlerimi sonunda açarken en son akıttığın sıcak suyun buharlarının sardığı aynayı silip karşımdaki fıstığa sırıtarak "bugünde çok güzelsin" dedim ve dişimi bilemem kaç kez ağzımdaki içli kokusu gitsin diye fırçalayıp lavabodan çıktım.
Lavabo dediğime bakmayın tuvalet ve banyo birleşik ondan....ve evet odamda bunlar mevcut, durumumuz pek iç açıcı olmasada kirada olan evimizin ili lavabosu vardı sahibi balkondan kısıp lavaboya vermişolmalı ikinci kattayız balkon yok.

İlk günden asi kızınız geldi modu vermemek için daha çok tercih ettiğim siyahlara kıyasla renkli bişeyler üstüme geçirdim.
Saçımıda iki dağınık  topuz yapıp önlerden falan birkaç parça bırakırken gözlerime ince bir eyeliner çektim.
Mat turuncumsu geçen sınıfın safozu eliften arakladığım rujuda dudağıma sürerken ortasından çatlak olan aynada son kez kendimi süzüp aşağı indim.
Herhalde bu benim okula ilk ve son vaktinde gidişim olabilir.

Aşşağı inip direk ağzıma bir zeytin atarken sonuna kadar tıka basa yiyen besteye göz devirip " iyice kilo aldın gel beni de ye" dediğimde bana aldırış bile etmemişti.
Kahvaltıyla uzun bir bakışma yaparken koluma atılan çimdikle kendime geldim.

"ne çimcikliyon anne yaa" diye cırlamam annemin ağzıma domates tıkmasıyla son bulurken beni süzüp " kardeşine laf edeceğine az sende yesen diyorum, iyice çıt kırıldım oldun" tabiki annem lafın gelişi fizik olarak çıt kırıldım demiştir.

Şöyle Bi diğer kızlara bakınca hiçbir spor dalına gitmeme rağmen güçlü bir erkek kadar iyi dövüşüyordum.

Gözüm istemsiz annemin lafının ardından besteye kayarken giydiklerine laf edemeden duramadım " beste az bence değişik kıyafetler dene" klasik besteydi genel olarak koca dolabı dolu olmasına rağmen iki üç kıyafette takılmış gibi hep onları gitmiyordu.
Beste bana yüzünü buruşturup "benim ne giydiğimden sanane?"dedi. Hah!. iyilik etmekte suç.

Bu dediği sözün ardından hızla bestenin koluna yapışıp" bence yiyeceğini yedin gidelim " diyip çekiştirerek mutfaktan sürükledim.

Bu dediği sözün ardından hızla bestenin koluna yapışıp" bence yiyeceğini yedin gidelim " diyip çekiştirerek mutfaktan sürükledim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(saç, yüz, giyim tamamen gözdenin olduğu hal)

(saç, yüz, giyim, tamamen bestenin olduğu hal-altınada beyaz düz taban bir ayakkabı düşünün )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(saç, yüz, giyim, tamamen bestenin olduğu hal-altınada beyaz düz taban bir ayakkabı düşünün )

💢💢💢💢💢💢💢💢

Otobüsten indiğimizde küfredek ellerimi cebime atıp besteye döndüm.
"bu siktiğimin okulu kolej değilmi dağın başında ne işi var aha durak burda bide on dakikalık mesafe yürüyeceğiz ne anladım bu işten" diye söylenmemin ardından beste öfkeyle kulaklıklarını çıkarıp " gözde bilsem böyle söyleneceğini ayrı ayrı gelelim derdim, senin dediğin bu yolu ben bir senedir çekiyorum, merak etme alışırsın" diye bağırıp önden önden hızla yürüdüğüne şaşkına dönerken yanımdan geçen muhtemel o koljin erkeklerinden bir grubun bakışına sadece göz devirip hızlanarak besteyle aynı yere gelip sessizce yürümeye başladım.

Sonunda okul göründüğünde istemsiz bir ıslık çalarken telefonumdan saate bakıp " daha on dakika var, sen git ben bir sigara içip gelirim" dediğimde söylene söylene yanından ayrılırken bana bakıp konuşan erkeklerden birine öpücük atmamla gruptan bir ovlaşma çıkarken sırıtarak okulun az ilerisindeki ara sokağa girdim.

Köşeye çöküp sigaramı ağzıma götürdüğümde içine çakmak koyamamam aklıma gelirken küfrederek el mecbur geri okula gitmek için ayaklandığım sırada arkadan gelen yalvarış sesiyle durakladım.
Hadi amaa bizim mahalle neysede böylesine zengin bir ara sokakta da mı kavga?

Göz devirip tam okula doğru tekrar ayaklandığımda ikinci bir çığlıkla içim bir kötü olurken kaldırıma tekme atıp sesin geldiği tarafa ilerledim.
Köşeden bakmamla bir evin arsa bölümünde yere yatırılmış bir genç ve onu hunharca döven birini görürken yandanda gülüşen iki kişiye sırıttım.
Üç kişi bana çantada keklik.

Sırıtarak arsaya adım attığımda dayak yiyen çocuğu dövmekten beni kimse göremediği için hızla birinin üstüne atlayıp onu sıkıca sarmalarken yanında bir diğer dönen gencin saçına yapışıp kafasını sarmaladığım kişininkiyle bir iki kez çarpıştırıp onlar sarsıldığı sırada sarmaladığım gencin üstünden inerek ilk bana dönen kişiye tekme atarak diğerinin de özel bölgesine sertçe vurdum.

İkisi yere kapaklanğında yüzümü buruşturarak onların kanlanmış alnına bakıp sertçe ayağımla inlemeleirni yalvarmalarını umursamadan karınlarına bastırdım.

Arkadan muhtemel daha yeni genci döven çocuk olsa gerek bir anda bileğimden çekmesiyle onun göğsüne çarparken çırpınışlarım arasında beni kucağına alıp arabanın üstüne otururken göz göze geldiğimizde ikimizinde kaşları çatıldı.

Bu benim hakandan kaçarken yardım istediğim sarışın çocuktu....kerimmi keremi ne?

"sen-" ikimizinde ağzından aynı anda çıkan cümle yarım kalırken daha yeni ki yüzünde oluşan sert ifade bir anda inmiş sırıtarak beni süzüp " hatırladın mı beni" dediğinde göz devirip çıkarttığı araba kaportasından inmeye çalıştığımda beni durdurup geri oturtuturken inleyrek kalkan sövdüğüm çocuklardan biri beni işaret edip " kerem ne duruyorsun damgala şu sürtüğü" dedi.

O ne biçim laf öyle yaa... Yüzümü buruşturup kafamı yana eğerek çocuğa orta parmak gösterip geri kereme döndüm.... İsmi çirkin beğenmedim.

"hatırladım, şimdi bırakırsan okula geç kalacağım" dememle yüzünğ buruşturup "şuan okulumu önemli?.. Kadere bak yine karşılaştık kızıl" dedi. Sonra bir anda kahkaha atarak yerde zar zor hala kalkmaya çalışan çocuğu gösterip " o gün benden bir kişiyi dövmem için yardım istiyordun bugün hepimizi şu genç için toptan dayaktan geçiriyorsun seni yalancı" dediğinde göz devirip " sözün bittiyse gideceğim" dedim.
Onunla durmak beni fazlaca sıkmıştı.

Kerem denen herif beni bir güzel boydan tekrar süzüp iki elini arabanın yanlarına koyup dudağını dudağıma yaklaştırarak " cidden sadece onu kurtarmak içinmi geldin? Yoksa beni mi fark ettin" acaba seni fark edince ne değişiyor?... Göz devirip cebimden yarı kırılmış sigaraya dudak büze büze çıkarak ona gösterdim " çakmak isteyecektim... Artık gerek kalmadı" diye mırıldanıp kafamı yere eğerken bize doğru gelen arkadaşlarına dönüp ellerini kaportadan çekerken dikkatle onu izledim.

Özel bölgesine vurduğum çocuğa el uzattığında çocuk bana el işareti yapıp kereme sigara paketi uzattığında sevinçle yutkunuduğum sıra onu ağzına götürüp yakarken içine çekip yüzüme üfleyerek tam ağzımı açtım konuşacağım sırada dudaklarımın arasına sigarayı koyup " kızıl bir daha karşılaşırsak eğer.. seni bırakmam haberin olsun" diyip öylece sırıtarak dona kalmış beni bırakıp yanındaki arkadaşlarıyla yanımdan ayrıldı.

KÜÇÜK ŞEYTANWhere stories live. Discover now