K. Ş=4

896 67 32
                                    

(multi :kerem)

Not:zaten üç bölüm var lütfen karakterleri falan hatırlamak için unutanlar en başından okusun bayadır bölüm atmıyorum.
Ana karakter :gözde ikizi beste

O kerem denen herif ve arkadaşları uzaklaştığında şaşkınlıkla açılmış ağzımı kapayıp yerde kaldırıma oturmaya çalışan dayak yemiş çocuğa bakıp göz devirirek yavaşça yanına ilerleyerek kolundan tutarak kaldırıma oturturken yüzündeki kanlara gözünün yarı açık olmasına yüzümü buruşturup " kendini savunmalısın yoksa böyle daha çok day-" derken bir anda başını omzuna yatırmasıyla şaşkınlıkla sustum.

Olum herhalde okul değişikliğinden strese girdim şuan ona bir tane çakma gerek ben ise  öylece şaşkın şaşkın onun kafasına bakıyorum hayır aşık oldum dicem olamazda çirkin bişey.

Omzumu yavaş yavaş kendime geldiğimde biraz geri çekerken işaret parmağımla kafasını iterken " yüzüne bakmaya utanıyorum lütfen böyle kalayım kendime gelince kalkarım" dediğinde tekrar göz devirip kafasını sertçe itip ayağa kalkarak " evet dayak yedin, seni eziyorlar, ama benden değil bunların olmasına izin verdiğin için kendinden utan siktiğimin pezevenkleri seninle alay edebildiği için kendinden çok utan" voahh nasıl bir Queen im ben baya iyi konuştum.

Çocuk bana şaşkın şaşkın bakıp gözlerini kısarak yerdeki gözlüğünü gözüne takıp bana bir daha baktığında şaşkınlıkla ağzını aralarken utançtan kızaran suratıyla " ç.. Çok g.. Güzelsss. İin" derken saçımı sallayıp sigaramın dumanını eğilerek yüzüne üflerken " okul başlayalı on dakika geçmiş ohoo senin gibiler asla ders kaçırmaz hadi git sen bence" dedim.

Tabiki ben kalıp dersin bitmesini beklicem ne o öyle zaten yok yazılmışım birde boş boş matematik dinleyemem.

"B.. Bende senin yanında kalcam" Ahh tamam bana hayran kaldın ama ben senin gibi ezik bir oğlanla aynı ortamda bile bulunmam be genç.
"bak ben şurada ilerde telefonla konuşcam istersen girme derse umrumda değil ama benim yanımada gelme" diyip hızla daha yeni keremin üstüne oturttuğu arabanın  arkasında sigaramı bitirip yüz buruşturarak sameti aradım.  Ah ilk günden kankalarımı özlemiştim.

Yaklaşık bir on dakika onla konuştuktan sonra derenin aradığını gördüğüm gibi sırıtırak sametle konuşmamı bitirip onun telefonunu açtım. Okulun meraklı oruspu girllerinden deren

Güççük orispi arıyor....

Alo derencim özledin mi aşkım beni

Dememin hemen ardından arkadan kahkaha sesleri duyarken deren

İnanırmısın çook özledim hatta benle doğuşu el ele görmeni isterdim sevgilim oldu da bugün kendisi

Doğuş kim amk

Aptal unuttun mu geçen sana aşığım diye yürüdüğün sonrada pas vermediğin doğuş.

Deren ahahah aaha günlük kaç bin kişiye eğlencesine yürüyüp yol veriyorum sende ondan adını bile hatırlamadığım biriyle çıkmanı bana hava atarak mı söylüyorsun... Lütfen hayatımdan siktir olup git artık muah

Öpücükte atıp telefonu kaparken  kıskanç derenin dediklerine biraz daha gülerek ezik gittimi diye geriye bakarken yerdeki arsanın kumlarıyla oynadığını görünce bir çantama bir onun suratına bakıp dayanamayıp yanına gittim. Naapıyım bende böyle melek gibi kızım dayanamıyorum.

Sen mi? Güldürme beni

Hah yaptığım iyilikleri hatırlama sen iç ses

AA doğru yaklaşık iki sene önce Bi teyzeyi karşıdan karşıya geçirmiştin... Bende ne unutkanım daha çok yavaş yürüyo diye caddenin yarısında başka bir kızın koluna tutuşturup gitmiştin

KÜÇÜK ŞEYTANWhere stories live. Discover now