K. Ş= 5

892 63 26
                                    

(multi :gözde)

Okulun terasına kadar hiç konuşmadan besteyi peşimden çekiştirerek ilerledim. Bileğim acıyor lafı açıkçası şuan hiç umrumda değildi.

Terasın kapısında esen soğuk rüzgar içimi ürpertirken besteyi bileğinden terasa itip ardından bende girerek kapıyı sertçe kapadım.
" gözde k..kapıyı niye kapattın" diyip alel acele kapıya yapışan besteye göz devirip aşağıya bakan kolluklara oturup " bir yere çıkma beste konuşcaz, zil çalınca merak etme derse yetişir bir iki boktan laf daha yersin" dememle beste sertçe demir kapıyı tekmeleyip bana dönerek " B.. Bu kapı içeriden açılıyor aptal burda kol yok" demesiyle kaşlarım çatılsada pek fazla umursamadım zaten yarım gün yok yazılmış sayılıyordum beste de kırk yılda bi yazılmış olur.

" beste kapıdan acını çıkarma, siktiğimin evlatlarını bana niye anlatmadın... Hani senin okulun çok güzeldi bir sürü arkadaşın vardı" dememle bestenin gözlerinden yine yaş süzlürken içimden küfrettim. Benim karşımda bestenin ağlamasından nefret ediyorum tamam birbirimizi sevmeyiz ama kan bağı var sonuçta

" beste sana diyorum " diye bağırmamla bestenin ağlamasına birde hıçkırık eklenirken " ne diyecektim okulda ezilen her gün parası elinden alınan aptal biriyimmi!? Şuan demek bile bana çok koyuyor birde sen üstüme gelme lütfen annemede söyleme ben alıştım bunlara " diye sona doğru fısıldarken oturduğum korkuluk demirden inerek hızla besteye sarıldım. Oha amk sarılmayı unutmuşum kıza ne kadar uzun zamandır sarılmıyorsam artık, kilo da almış sanki.

" artık ablan burda sana kimse dokunamaz merak etme tenefüslerde yanıma gel hemen" onun sınıf 12 a benimki C ydi.
Beste beni itip çatık kaşla " nereden ablam oluyormuşsun aynı anda doğduk" demesiyle yüzümü buruştup " lan ben senden tamı tamına bir dakika erken doğdum" dememle birbirimize bakıp gülüştük

Ahh buraya gelemem iyi oldu meğersem benim saf kardeşim burada neler çekiyormuş da haberim yok.
Az daha oturup kendimize iyice galdiğimizde cebimdeki telefondan saate baktım zilin çalmasına iki dakika vardı. İstemeye istemeye de olsa " derse girmek istiyormusun bak kalabiliriz" dediğimde göz devirip " çıkışa kadar kimse gelmez buraya el mecbur giremicez derse" diyen bestenin omzunu sıkarak " sen istiyormusun onu de" dedim.

Beste inleyerek kafa sakladığında elimi çekerek hızla korkulukların oradan bahçeye baktım.
Sabahki göz kırptığım çocuk ve etrafındaki iki kıza göz kestirirken elimi ıslık şekline getirerek ondan tarafa çaldım.
Tek fark sadece o değil bahçedeki çoğu kişi bana dönmüştü arasından göz göze geldiğim kerem de dahil.

Kerem bana sarılıp eliyle kalp gibi abuk subuk hareketler yapmaya başladığında onu tanımamazlıktan gelirken hedefime el işaretiyle gel yaparak " KİTLİ KALDIK Bİ YARDIM FENA Olmaz" diye bağırmamla onun buraya ilerlediğini görünce olduğum yerden arkamda şaşkın şaşkın bana bakan bestenin yanına gittim.

" gözde sen ne zamandır ıslık çalabiliyorsun?" dediğinde alayla sırıtıp yanına oturarak " okula giderken durakta bizimkilerle erkek kız karşık laf atarken arkalarından ıslık çalıyord-" derken bestenin bacağıma vurmasıyla susmuştum.
" napıyon lan" dememle beste göz devirip " kızsın sen erkek arkasından ıslık çalmak ta ne anormal karşılanır " dediğinde bende aynı şekil göz devirip " erkekler yapınca bu durum normal ben yapınca anormal karşılanacaksam sikeyim bu dünyayı anormal kalmak istiyorum" dediğimde tövbe tövbe diyen besteye kahkaha attığım sıra kapının açılmasıyla beste ayaklanırken ben hemen uyku moduna geçip kafamı koltuğun arkasına yaslayarak gözüm kapalı bir şekilde " sen git ben zaten yok yazıldım öğlene kadar buralardayım uykum var zaten" dememle beste karşıdaki tahminen çağırdığım çocuğa teşekkür edip çıktığında yanımda oluşan çökerti ve ardından kapı kapanış sesiyle yüzüm buruşuk bir şekilde " lan seni bizi kurtar diye çağırdım yanıma otur tekrar kapıyı ört diye değil, bak hele bana Bi eklemeye kalkış yanındaki ikili kıza benzemem ağzının içinde sigara söndürürüm" diyip esnerken bir anda yüzümü çarpan sıcak nefes istemsizce sırıtma a neden oldu. Göbeği açık giydim ve hava birden buz kesilmişti.

KÜÇÜK ŞEYTANWhere stories live. Discover now