K. Ş=12

593 50 16
                                    

(multi :beste /gözde)

İlk önce lütfen eski bölümü okuyarak başlayın :)

İYİ OKUMALAR

Enişteymiş hah! Gereksiz gereksiz kelimeler hiç sevmezdim hani derler ya artık bu senin yengen o ne öyle amk yok onun bunun kızı hep boş sahiplenmeler.

"bu kim gözde" diyen sametin sıkılmış yumruğuna göz devirireken pilavcıda oturan bizim grup ve ek olarak yiğite birde düzenimizin içine eden kereme göz devirerek bakarken sametin yanına geçerek " sınıftan Bi arkadaş" arkadaş kelimesini özellikle dişlerimi sıkıp bastıra bastıra söylemiştim.
Samete bunu dedikten sonra geri kereme dönüp "hayırdır" dedim. Ciddi anlamda hayırdır o burularda takılacak biri gibi değil.

"okulda yiğite sekizde bizde ol dedin ya merak ettim, birde okulda gözde yiğiti baştan yaratacakmış diye söylentiler dolaşmaya başlamış" diyip sinir bozucu bir şekilde gülerek yiğiti işaret edip " bundan bi iş çıkmaz sen bu ezik için zorlama kendini güzelim "dediği gibi bizim taner ve hakkı da ayaklanırken belliki dövmek için hızlanan sametin kolundan tutarak onu durdurdum. mesele şuanki güzelim lafı değildi, benim için asıl mesele yiğitin gururunun kırılması... Tmm bende ezerim onu ama başkasınında onu ezdipini duymak görmek ilk baştaki gibi eğlenceli gelmiyordu.

"Samet biz gidiyoruz kanka sonra konuşuruz" diyip yanıma gelmesi için yiğite işaret ederken o geldiği gibi elleri cebinde sırıta sırıta belliki birazda içmiş keremin dibine geldiğimde kulağına doğru " bugün okulda partiyi bir ay sonra yapıcam diye söz vermiştin ya, benimde sana sözüm olsun o güne yiğiti öyle bir hazırlayacağım ki senin peşinde kuyruk sallayan bütün kızlar tek tek yiğitin peşine düşecek, öyle bir değişecek ki yoldan geçerken erkeklerde dahil herkes dönüp tekrar bakıcak" diyip omzuna vurarak onun yanından hızla ayrıldım son duyduklarım keremin ve yanındaki gençlerin yüksek sesle çıkan kahkahalarıydı.
İYİ anırın puştlar nasılsa devran döner.
💨💨💨💨💨💨💨

"deniz nerde?" diyip yorgun argın kendimi yatağa atarken başımda dikilen iki kadına umursamazca baktım.
İkiside yiğitle spor yapmama şaşırmıştı.biraz sonra okuldan bir aylığına ayrılıp yiğitle ders çalışcam dediğimde de bu şok aynı halde tekrarlanacak kesin.

" gitti" diyip hala dik dik bakan seren yani anneme göz devirip " nereye gitti tek tek anlatma" dememle kıçıma bir tane geçirirken " emir verir gibi konuşma ben senin annenim. Deniz sen yoksun diye sıkılıp erkenden gitti teyzesinde kalacakmış, şimdi bu konuyu kapatıp yiğit ali mevzusuna mı dönsek" dedi.

Ne vardı bunda abartılacak amk.
Sadece oflayıp yerimde dikleşerek "ne var bunda spor damı yapamam seren" dememle annem göz devirip "kızım yap yap da, geçen gün sen bu ezik niye burda diye söylenmemişmiydin bide üstüne kovdun" evet yapmıştım, ne var bunda insanlık hali ve insanlar değişir.

"sempati duymaya başladım diyelim uzatma anne" derken bir anda omzumdan kendine çeken besteyle şaşkına döndüm. yiğit ali aşkı bunu iyice delirtmişti belli, ama bendeki inatsa ben daha çook delirtip oynarım bununla.

"gözde sempati derken" diyince piç gülüşümü sergileyerek onun dediğini umırsamadan" ben yiğit aliyi baştan yaratma kararı verdim ve bu süreçte okula gitmicez İkimizde, yiğitin evinde o bana ders verecek, ben duşa giriyorum hadi size iyi geceler " diyip hızla son gaz banyoya koşturdum. İyi bari bu söyleme işini de aradan çıkarmıştım beste sağolsun.

💨💨💨💨💨💨💨

Sabahın köründe annem başında olmaz diye söylensede sonunda ikna olmuştu hayır niye boş boş ısrar ediyorsa bilmiyo sanki benim inadım inattır bozulmaz.

KÜÇÜK ŞEYTANWhere stories live. Discover now