K. Ş=11

623 50 12
                                    

O gereksiz öğle aramı harcayan ok eğitimi ve bok gibi geçen üç saat üst üste tarih dersinden sonra yiğit aliye bizim parka eşofman takımıyla gel diyip evim ve yatağıma kavuştuğum için hiç bu kadar seviniğimi hatırlamıyom.
Amk derste uyutmuyor bile tarih hocası gözüm iki saniye fazladan kapansa yanımda dikiliyordu manyak karı.

"gözde.. Beste.. Hadi yemek hazır kızlar" diyen serenin yani annemin sesiyle göz devirireken ilk kendime parkta spor yapılabilecek rahat kıyafetler çıkarıp giydikten sonra içeri geçtim. burdan bide tekrar giyinmek için odama hiç gidemezdim.

 burdan bide tekrar giyinmek için odama hiç gidemezdim

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

              (gözdenin giydikleri)

"seren bu ne yemem ben" diyip öfkeyle masaya oturdum. Ben ne güzel ilk defa eve erken saatlerde geliyim annemin yaptığına bak enginar, bu hayatta gözdenin yiyemeceği sınırlı şeylerdir birincisi kıymaya yapılan şeyleri yerim ama et asla ikincisi brokoli ve üçüncüsü de enginar.

" o zaman zıkkım ye kızım ne diyim, evde başka yemek yok sadece bunu yaptım, her zaman senin sevdiğin yemekleri yapıyorum bugün ilk defa benim bestem Bi yemek istedi" evet besteyle ikiziz ama tamamen zıttız diye boşuna demedim.

Beste benle anneme bakıp annemin boştaki elini tutarken "teşekkürler anne" dediğinde istemsizce göz devirip oturduğum sandalyede geri yaslanarak " toşokkorlor anno" diye onu tekrarlarken kolumdaki saate bakıp besteye inat sesli bir şekilde " neyse havam kaçtı, ben yiğitle atıştırırım birşeyler zaten buluşacaktık. Size afiyet olsun" diyip ayağa kalktığım sıra sertçe bileğime yapışan ele gözlerim giderken bunu yapan besteye hayretle kaşlarımı kaldırıp bir çırpıda kolumu ondan çektiğimde oluşan boşlukta eli salatanın üstüne düşsede umursamadan " eline sahip çık müsait bir yerlerine tıkmıyayım" dediğim gibi hızla yanlarından ayrılıp sertçe dış kapıyı açarken karşımda gördüğüm kişiyle göz devirdim.

"Bi sen eksiktin" diye mırıldanırken annemin eski kocası benimde babam olacak adamın cıvık bana aşık yiğenini siyah gözlüğünü burnuna kadar kaydırıp "bende seni özledim" ıyyk bide öpücük atıyor nerenin ergeni amk.

Yüzümü buruşturup kapıya dayadığı kolunu iterek "siktir git deniz şimdi senle uğraşamam" diyerek hızla evden ayrıldım.
(multide deniz var)

Kapıya çıktığım gibi yüzüme esen soğuk rüzgar sayesinde montumu almayan aklıma küfredip yavaş yavaş parka doğru ilerledim.
Zaten daha bir saat vardı buluşmamıza.

Birbirine doladığım kollarımla titreyerek boş olan bankalardan birine otururken bir anda omzuma atılan şeyle istemsizce yerimden sıçradım.
"ahaha ahah demek sende korkarsın, sakin ol benim" diyip şis pis gülmeye devam eden yiğite ve omzumdan düşmüş monta dikkatle bakarken onun gülen suratına bir iki kere geçerip " ne diye arkamdan gizlice geliyon korkmam normal yani hem buralar sizin caddelere benzemez semt çocuğuyuz amk Biz" dedim.

KÜÇÜK ŞEYTANUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum