K. Ş=9

702 56 13
                                    

"kızım kalksana, bu nasıl uyku saat olmuş onbir bizi kaldıran da yok bende uyanmasam okula gidemiyeceğiz hiç" diyip dürtülürken daha fazla dayanamayıp yarı kısık gözlerimle " bir beş dakika daha seren Ahh yani anne" diye mırıldanırken karşıdan kalın sesli bir isyan sonrası " bak dün kimde kaldığını unuttun herhalde hadi kalk" dedi.

Ben kimdeydim amk hiç bişey hatırlamıyorum. Başımdaki zonklama denilenle artarken hızla kafamı kaldırdığımda dünki ezik sabah sabah ilk gördüğüm yüz olduğu için istemsizce yüzüm buruşurken tertemiz geneli beyaz ve yeşil ağırlıklı bizim ev kadar olan kocaman odada göz gezdirdim.
Tabi yaa... Aptal gözde dün ne diye onda kalmak istediysen, annem bu sefer keisn beni öldürecek.. Alel acele telefonumu ararken bir anda ezik yani yiğit telefonu önümde sallayarak " merak etme ben senin kadar aptal değilim annene okuldan tanıştığın bir kız arkadaşında kalacağını prdan okula geçeceğini msj olarark yazdım" bu ezik sonunda bir işe yaradı.

"ver şunu, zaten ben annesine haber veren kızlardan değilim" diye mırıldanarak kaplan gibi hızla telefonu elinden kalkıp yataktan kalkarken tam karşımdaki boy aynasında kendimi görmemle kaşlarım havalanarak yiğitten tarafa dönerek " dün gece benden yararlanmadın umarım" diye sakince sormama rağmen yiğitin kızarıp elleriyle oynamaya başlaması bende gülme isteği yaratırken gözlerini benden kaçırarak " sa... Saçmalama, sadece kıyafetlerin içinde buz kesmiştin resmen bende çıkarıp benim sweatlardan giydirdim. Altına bişey giymenede gerek yoktu zaten sana baya uz-" derken elimle baygın bir şekilde onun susmasını sağlayıp sinsice dibine kadar girerek elimi yatağa uzatırken o gerilediğinde diğer elimi de öbür tarafa koyarak onu kafes gibi sararken kulağına doğru eğilerek" südyen imi beğendin mi" dememle çocuk öksürüğe boğulduğunda kahkaha içinde üstünden kalkarak " sakin ol sadece eğleniyorum" dedim.

Ondan ayrıldıktan sonra tahmini kapı olan yere girdim genel çok zenginlerin her odasında lavabo olurdu ve... Şaşmadım.
Lavoboda direk duşa girerken açıkçası başkasının evinde olmayı umursamadım o benden bile utanan bir çocuktu duşuna girmem ona sorun olmazdı herhalde.

Yarım saatlik duşun ardından ilk bulduğum siyaf bornoza sarıldım.
Onu üstüme geçirerek çıktığımda koltukta arkası dönük telefona bakan yiğit benden tarafa dönerek söylenirken beni görmesiyle ağzı açık bir şekilde elinden telefon düştüğünde ben gülerken o direk bana arkasını dönüp " biraz edepli olırmusun" dediğinde göz devirerek " edep derken?.. İstersem kıyafet siz çıkarım bu beni edepsiz yapmaz neyse yine günümün içine sıçıldığına göre siktir git bana giyecek kız kıyafetleri bul" dememle anında odadan çıkınca bende göz devirerek ayna karşısında saçımı taramaya başlarken ona tekrar sinir olmanın verdiği şeyle geri banyoya girip diş fırçasını elime aldığım gibi klozete sürterek geri yerine koydum ve çıktım.

Bir on dakika sonra kapı tıklanırken göz devirerek gel demek yerine direk kapıyı açarken yiğit bir anda tekrar arkasını dönerken eliyle geriye üst uzattığında buruşuk yüzümle " erkek misin sen" diyip kıyafetleri aldığım gibi boktan koca kapıyı yüzüne kapattım AA pardon yüzü demişim götünw kapattım.

Bir on dakika sonra kapı tıklanırken göz devirerek gel demek yerine direk kapıyı açarken yiğit bir anda tekrar arkasını dönerken eliyle geriye üst uzattığında buruşuk yüzümle " erkek misin sen" diyip kıyafetleri aldığım gibi boktan koca kapıyı yüz...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

             (gözdenin giydikleri)

Bunlar okul için biraz fazla gibiydi hem tarzıma da uymuyordu kürk falan ama neyse beklediğimden baya iyi kıyafetler ben böyle yaşlı kadın kıyafeti tahmin ediyordum daha çok..

Üstümü tamamen giydikten sonra dalgalanmış saçımı öylece açık bırakıp kapıyı açarken belliki kapıya sırtını yaslayarak beni beklemiş yiğit yere kapaklanırken göz devirerek yanından geçtim. Adı üstünde ezik ne olacak.

Aşşağı ben önde o arkamda inerken aceleyle bana anlatmaya başladı " bak ailem pek eve birini getirmeme alışkın değil, onların yanında tersleme beni küfür de kullanma sevmezler Haa birde dün bana beni değiştireceğine dair söz verdin unu-" derken oflayarak sözünü kesip koca salonda oturan kadınla adamın yanındaki bir koltuğa oturdum.

Kadın otuzlarının başı gibi baya genç duruyordu adamda en fazla kırk, şimdi anladım kıyafetimin neden böyle güzel olduğunu kadınla hem fiziğimiz aynıydı hemde güzelliğiniz aşırı güzel ya tarzına da laf yok.
Adam desen aynı yiğit gibi sönük ezik tipliydi.

"merhaba tatlım" tatlımmı? Öğğk
"merhabaa" diye sonunu uzatırken yiğitte gelip yanıma otururken aceleyle " anne işte buda arkadaşım gözde, neyse biz kalkalım zaten baya geciktik kaldıran da olmadı bu sabah nedense" dediği gibi kadın pis pis sırıtarak " sizi rahatsız etmeyelim istedim fena mı olmuş... Bu arada ismin gibi kendin de baya güzelsin gözdecim" evet güzelimdir bey abla da bu ne fasatlık.. Hayır yani iki erkek kız arkadaş aynı odada sarhoşken kalamazmı?

Kalabilir mi? Ateş barut falan

Ya bencede kalamzda ben ateşim ama nerde barut iç sescim.

"anne" diye uyaran sesle yiğit konuşurken ben piç gülüşümü sergileyip aklıma gelen şeyle kadına dönerek " teşekkürler rahatsız etmediğiniz için dün gece baya uykusuz geçti" dememle yiğit şaşkınlık ve kızaran suratla bana bakarken kadın güldüğünde hızla bileğimden tutarak kahvaltı bile yaptırmadan saraya benzeyen evden çıkarıp arabanın içine attı beni... Bakın beni attı.

" sen hangi hakla o siktiğimin elini bana sürüp birde arabaya atarsın" dememle bana birşey demeden gaza basıp söylensemde umursamadan okula kadar konuşmadı.
Okul kapısından bahçeye arabayla girdiğimizde herkes yiğitin arabasına bakıp belliki bugün arabaya hangi yumurtakatı yada unu atalım planı yapıyorlardı.

Tam kapıyı açmak için elimi uzattığımda bir anda elimi tutup beni durduruken burun buruna geldiğimizde istemsizce kalbim atarken yutkunmadan edemedim.
Olum kalp misin ne sakin ol sanki içinde horon tepiyor amk az yavaş pompala.
Şuna bak önüme eğilik duruyor birde, rahat bir on saniye öyle kalınca onu elimle geri iterken oda kende gelip koltuğuna yaslanarak bana baktığında göz devirip " ne var" dedim.

Bir eziğin arabasından inicem benim derdim yokmuş gibi birde elimi tutuyo aptal "bak... Böyle herkesin ortasında dalga geçerek fesat konular konuşulmaz hem gerçek bile değil, bu seni kötü duruma düşürür" dediğinde omuz silkip tam tur ona dönerek " ee" dediğimde bana göz devirip " yani-" derken cama tıklanan elle susup camına baktı. Tabi filmli camlar olduğundan karşı taraf götemiyordu ama ben gördüğüm şeyden memnun değildim. Kerem ve arkadaşları.
Birde kız almışlar galiba gruplarına güzel olsa bari götüme benziyo..

Yiğitin bir anda belliki korkudan eli titrerken camı açmak için uzattığı elinin üstüne bu sefer ben elimi koyarak ciddi bir sesle " merak etme seni öyle bir değiştireceğim ki bütün kızlar ağzının içine bakıcak kimseden de korkun olmadan özgüvenli olacaksın zamanla... Sen güçsüz değilsin, sadece korkun seni güçsüzmüş gibi gösteriyor bunu asla unutma o kıt kafana kazı" diyerek camı aralarken kerem karşısında yiğit le beni dip dibe gördüğü gibi kaşları sinir ve şaşkınlıkla çatılırken ben ise sadece sırıttım.

KÜÇÜK ŞEYTANWhere stories live. Discover now