Yetişkin İçerik

550 35 5
                                    


Çoğu Wattpad kullanıcısı, cinsel sahneler okumayı ve yazmayı sever. Bazı yazarların bu konuyu yazma hakkındaki yeteneğine söyleyecek lafım yok, ancak bazı acemi yazarlar bu sahneleri ne kadar ayrıntılandırırsa o kadar etkileyici olacağını düşünüyor. Unutmayın ki, cinsel sahneler pornografik bir amaca hizmet etmezler. Bu sahneler, kurgunun içerisinde vardır ve bazı kitaplarda, gidişata göre, bunları yazmak gereklidir. Ölüm sahnelerinde de tavsiye ettiğim gibi, bu tarz sahnelerde metafor ya da deyimler kullanın. Ruhları birleşmek, birbirlerine karışmak, bütün olmak ya da tamamlanmak gibi terimler kullanmaya çalışın. Sahnelerinizi yazarken rahatsız edici olmamalarına özellikle özen gösterin ve karakterinizin duygusunu ön plana çıkarın.

Olay, bir anda gelişecek dahi olsa sahneleri dikkatli bir şekilde dokumaya dikkat edin. Sevişme anını olabildiğinde kısa tutabilirsiniz, ancak öncesini ayrıntı ve metaforlarla süslemeniz gerekmektedir. Bir okuyucu sahnelerinizi okuduğu sırada, karakterinizin ruhsal karmaşasını ya da sahip olma arzusunu sezebilmeli.

Eğer yaşınız on beşten küçük ise bu tarz sahneleri kesinlikle yazmamanızı, yazmaya kalkışmamanızı rica ediyorum. Bu yalnızca sizin psikolojiniz için değil, okurlarınızın psikolojisi için de oldukça önemli. Seks içerikli sahneler yazabilmeniz için, reşit olmanız gerekse de bu platformda buna tam olarak uyan kişileri görmek zor. Cinsel bir olayın kitabınızda yer almasını istiyorsanız bile, on beş yaşından büyük olmanız gerektiğini ve yazılarınızın ne kadar üstü kapalı olursa o kadar kaliteli görüneceğini unutmayın. İyi yazmalar dilerim'

Kitap YazmakWhere stories live. Discover now