Karakter Bankası

570 40 6
                                    


Bu bölüm hazır karakterler arasından birini kullanabilmeniz veya fikir alabilmeniz için yazılmıştır.

Kadın

Karakter X:

X'in kısa, kıvırcık, sarı saçları var. Çok kabarık oldukları için taranması zor ve X onları yatıştırmak için sürekli saç kremleri kullanır. Koyu kahverengi, bademe benzeyen gözlere sahip, miyop olduğu için burnunun ucunda yuvarlak bir gözlük ile dolaşıyor. Sağ gözünün hemen altını, minik siyah bir ben süslüyor. Dudakları ince, geniş ve çenesinin çoğunu kaplıyor, ağzına genelde koyu kahverengi tonlarda rujlar sürmeyi tercih ediyor. Sol omzunda yıldız şeklinde bir doğum lekesi, şakaklarından birinde hiç geçmeyen silik bir sivilce yarası, dikkat çekmeyen ortalama göğüsleri ve çoğu akranının yanında cüce gibi kalmasına neden olan bir boyu var. Kitap okumaktan, keman çalmaktan ve yalnız başınayken oyunculuk denemeleri yapmaktan hoşlanır. İnce, kısık bir sese sahiptir ama çoğu zaman kendini dinletir. Koluna rengarenk boncuk bilezikler takar, genelde gömlek ve etek giyer.

Karakter Y:

Y'nin dalgalı, yumuşacık kaküllü kızıl saçları var. On yaşından beri saçlarını hiç kestirmediği için, telleri neredeyse kalçasına uzanıyor. Sarıya çalan hafifçe çekik gözlere sahip, sürekli takma kirpik kullandığı için etrafa baygın gözlerle bakmak zorunda kalır. Her erkeğin dikkatini çekecek bir vücuda, uzun bacaklara ve dolgun göğüslere sahip. Dudakları yukarı doğru kalkık ve genelde parlatıcılı. Saçlarının tepesinden hiç eksik etmediği kahverengi bir güneş gözlüğü var. Omuzları açık bluzları ve fiziğini gözler önüne seren mom-jeansleri tercih eder. Şarkı söylemekten, barınakta vakit geçirmekten ve kütüphanede ders çalışmaktan hoşlanır.

Karakter Z:

Z, sol kenarı kazınmış mavi saçlara, her iki kulağını süsleyen beş küpeye, sürekli makyajsız olan keskin hatlı bir yüze ve koyu mavi gözlere sahip. Genelde vücudunu örten, bol kıyafetler ya da çivili ceketler giyer. Boyu akranlarına göre uzundur ve çenesini ikiye böler gibi görünen silik bir yara izine sahiptir. Konserlere gitmekten, elektro gitar çalmaktan, her boş vaktinde yeni bir dövme yaptırmaktan ve bukalemunu ile ilgilenmekten hoşlanır.

Erkek

Karakter X:

X'in bal köpüğüne boyanmış, diplerinden koyu kahve rengi teller çıkmaya başlamış gür saçları var. Bir çene gamzesine, dolgun dudaklara ve dümdüz inen bir buruna sahip. Gözleri yeşile çalan bir ela, basketbol takımının kaptanı olduğu için boyu uzamış ve kol kasları gelişmiş. Üçgen bir sırtı ve vücuduna göre zayıf kalan uzun bacakları var. Basketbol oynamaktan, yüzmekten ve müzik dinlemekten hoşlanır.

Karakter Y:

Y, kabarık siyah saçlara sahiptir ve tutamları yer çekimiyle inatlaşırcasına yukarı doğru kavislenmiş, bir deniz topunu andırmaktadır. Astigmat problemi olduğu için kalın camlı gözlükler kullanmak zorundadır ve dişlerinde şekil bozukluğu olduğundan, şeffaf teller takıyordur. Kolları ve bacakları gövdesine oranla uzundur, ama babasının baskısıyla boksa gittiği için vücudunun orantısızlığı belli olmamaktadır. Sağ elinin üzerinde bir örümcek dövmesi vardır, kareli gömlekler ve askılı pantolonlar giymeyi tercih eder. Test çözmekten, antrenman yapmaktan ve ok ve yaycılık kursuna gitmekten hoşlanır.

Karakter Z:

Z'nin iki yana ayrılıp kafa derisine yapıştırılmış açık sarı saçları, erimiş çikolata renginde gözleri, solgun, bir çizgiye benzer dudakları ve kalın kaşları vardır. Alnının ortasından başlayıp ense köküne kadar uzanan birkaç silik dikiş izi görünmektedir. Sigara kullanır, genelde izmarit her zaman dudaklarının arasında kendine yer bulmuş vaziyettedir. Okulun futbol takımındadır, gelişkin bir vücuda ve sıkı kaslara sahiptir. Gece yürüyülerinden, rock konserlerinden ve günlük tutmaktan hoşlanır.

Kitap YazmakWhere stories live. Discover now