31.Bölüm

22 4 2
                                    

İyi okumalar canlar 😉

.....

Emre ile aşağıya inip film izledik . Korku filmi izlemiştik . Ve bilin bakalım ne? Tabii ki de dabbe izlemiştik. Yanımızda buğra ve melis de vardı. Vee bu ikisi sevgili olmuş amaa benim haberim yok . İnsan bir kuzenini arar ' Ben buğra ile sevgili oldum kuzenim ' der demi amma velakin benim salak kuzen bunu bilemeyecek kadar mal .

" Bakın izlemeyelim nolur ya Allah aşkına başka korku filmimi kalmadı. Bakın vampir falan izleyelim ama cinlerle ilgili şeyler izlemeyelim . Valla bak onlarla çok uğraşırsak bize musallat olurlarmış bugün tek başıma kalacağım lütfen " dedim iki elimi birleştirerek çenemin altına koydum ve gözlerimi kırpıştırdım .

" Kız zilli bunlar bize sökmez git kendi çöplüğünde havla " dedi buğra. Ona öldürücü bakışlarımı attım ve emreye döndüm. O ise telefonla oynuyordu. Melise döndüm ama o Buğraya sarılmış filme bakıyordu. Oh anasını satayım ya .

" Sende bana arka çıksana yaa . İnsan sevgilisine arka çıkmaz mı olum ? " dedim emreye bakarak o ise göz kırptı.

" Bakışlarını üzerimizden çek " dedi buğra. Hih tribinizi seveyim .

" Ben buna bak-mam " dedim onlar da omuz silkti ve bakmaya başladı. Oflayıp bakmaya başladım. Elime yastık aldım ve korkunç yerler geldiğinde arkasına yaslanıyordum. Tam kız ışığı kapattı ve yukarıya baktığı an bizim de elektrikler gitti tabi ben çığlığı bastım .

" Bak işte bize musallat mı oldular acaba ? Hep senin yüzünden olum saçını başını yolacağım senin " dedim Buğraya. O ise korkulu bir şekilde cevap verdi.

" Be bileyim kızım te Allam ya . Ben bils- Ayyyyyyy " diye bağırması ile bende çığlığı bastım .

" Ne var lan ? " dedim ona .

" Pencerede siyah giyinimli biri vardı ve bana gülüyordu. Yüzü bembeyazdı kızım ödüm koptu . Yanına geliyorum bekle " dedi ve yanıma geldi . Kolumda bir el hissettim .

" Lütfen kolumu tutan sen ol " dedim korkarak ve nefesimi tuttum .

" Hayır. Nolur benim kolumu tutan da sen ol " dedi benim gözlerim kocaman oldu .

" Lannn " diye ikimizde bağırdık. Bir anda ışıklar açıldı. Yanıma baktığımda siyah giyinimli biri ve bembeyaz yüzü olan birisi gördüm anında çığlığı bastım ve ayaklarım yerden kesildi . Galiba bayılmıştım.

......

" Bunların bu kadar korkacağını bilsem yapamazdım be " dedi bir ses . Emrenin sesine benziyordu . Gözlerimi açmak istiyordum ama sanki gözlerimde çok büyük bir yük var gibi geliyordu.

" Ne bilelim bayılacağını korkutmak amaçlı yapacaktık sadece " dedi buda melisti . Aha bunlar bize oyun mu kurmuşlar. Ulan bir uyanayım size gösteririm. Ah bide uyanabilsem.

" Bize de ders oldu " dedi emre . Yavaş yavaş gözlerimi açtım ve ilk dediğim şeye bak

" Ebenizi belleyeceğim " dedim zorlukla ikisinin de gözleri bana döndü.

" Ya biz şey ya... biz ıı... şey... şaka! " dedi bağırarak. Emre ile yerimizde sıçradık .

" Ulan şakana sı*tırtma beni ne biçim bir şakaydı lan öldüm öldüm dirildim mala bak " dedim sinirle ve yanıma baktım. Buğra da yatıyordu

" Oda bayıldı. " dedi melis . Kafamı ' Siz olmazsınız ' anlamında salladım.

" Ne için yaptınız? " dedim onlar da birbirine baktılar ve bana döndüler

Kabullendim ( TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now