Final

88 6 4
                                    

Edizle beraber eve gittik . Geldiğimizde içeri girmemizle kapının çalması bir oldu . Hemen kapıya koştum ve emreye sarıldım oda bana sarıldı.

" Çok korktum kaç günden beri seni arıyorum " dedi gülümsedim ve ondan ayrıldım.

" Bende çok korktum . Ama şimdi her şey daha güzel gel içeri hadi " dedim ve onu içeri götürdüm. Edizi görünce afalladı ve bana döndü.

" Bunun burada ne işi var ? " dedi sinirle . Ben ise elimi elinin üstüne koydum .

" Her şeyi anlatacağım önce beni dinle bakalım. " dedim ve onu koltuğa oturtup her şeyi baştan sona anlatmaya başladım. Sonunda bittiğinde derin bir nefes aldım.

" Yani edizin hiçbir suçu yok . Babasının pisliklerinin hiçbirini bilmiyormuş. Oda masum. Ben olsam bende aynı şeyler yapardım " dedim . Emre bir kaç dakikalık şoktan çıktı.

" Ne yani sen şimdi hiçbir şeyi bilmiyor muydun ? "

" Bilsem bunları neden size yapayım ki emre "

" Yani o zaman siz barıştınız demi . Kavga mavga yok . Nefret intikam yok dimi? " dedi . Hala inanmak istemiyordu .

" Evet sevgilim " dedim o ise gülümsedi .

" Tamam o zaman siz dinlenin benim ufak bir işim var " dedi ben ise üzülmüştüm hemen gitmesine

" Peki o zaman görüşürüz " dedim ve yanağından öptüm. Oda el sallayarak evden çıktı. Edize döndüm.

" Hadi ben sana bir oda ayarlayayım dinlen " dedim ve misafir odasına girdim . O sıra zilin çalması ile aşağıya indim . Edizin kıyafetleri gelmişti. Onları alıp misafir odasındaki dolaba yerleştirdim. Yatağını da ayarlayıp salona gittim .

" Odan hazırdır geç hadi . Ama ben acıktım yemek yiyeceğim. Sen aç mısın? " dedim başını salladı . Mutfağa geçip kahvaltılıkları koydum ve omlet yapıp Edizi çağırdım

" Hadi yemek hazır "

" Geliyorum " dedi sandalyeye oturup onun gelmesini bekledim . Gelince de yemeye başladık.

Yemekleri kaldırıp yukarı çıktım. Saat 14.24 olmuştu. Banyoya girip bir duş aldım. Üstüme maymunlu pijamalarımı giyip perdeleri kapattım. Çünkü ışıkta uyumaktan nefret ederdim. Kendimi yatağa bıraktım ve uykuya daldım.

....

Yavaş yavaş gözlerimi açtım ve yatakta doğruldum. Saate baktığımda 18.30 du. Elimi yüzümü yıkadım ve aşağıya indim . Kapının önünde bir kutu vardı. Tırsmadım desem yalan olur yani . Gidip kutuyu alıp yukarı çıktım. Saçımın bir tutamını kulağımın arkasına sıkıştırdım ve kutuyu açtım. İçinden bir elbise ve not çıktı.

Benim güzel sevgilim
Bunu giy ve akşam saat 8 de kapının önünde ol tamam mı ?
Seni seviyorum Emre

Allahtan korktuğum başıma gelmemişti. Elbise çok güzeldi.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kabullendim ( TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now