32.Bölüm

26 4 4
                                    

Multimedia : Ediz
İyi okumalar gençler
........

Sabah gözlerimi açtım . Yerimde kıpırdamaya başladım ama üstüme atılan kol yüzünden kalkamıyordum . Kolunu üstümden attım. Ayağa kalkıp saate baktım. Saat daha 6 ydı. Göbeğim çıktığı için spor yapmaya karar verdim . Sonuçta kilolu olamazdım dimi ama . Ayağa kalkıp elimi yüzümü yıkadım ve içeriye gidip üzerime pembe sweet tişörtüm siyah taytım ve siyah kapşonlu ceketimi giyip saçlarımı yukarıdan salaş bir topuz yaptım veee hazırım. Aşağıya indim ve beyaz konverslerimi giyip kulağıma kulaklıklarımı taktım ve koşmaya başladım. Baya koştuğumu anladığım zaman eve döndüm. Mahalleden geçerken siyah bir araba yanıma durdu . Hızlı hızlı yürürken arkamdan durdu ve elindeki bezi yüzüme tuttu . Ne kadar nefes almamaya çalışsamda artık çok geçti. Kendimi bıraktım o sonsuz karanlığa.

........

Üzerime dökülen su ile direk uyandım. Bir kaç kez öksürdüm. Karşıma baktığımda Ediz gülerek bana bakıyordu . Gülüşüne tükürdüğümün malı .

" Bana bir şey yapamazsın diyen kıza noldu güzelim? " dedi gülerek. Bende gülüyordum onu biraz sinirlendirmek en iyisi . Aslında yakışıklı birisiydi. Her kızın bir daha bakabilecek bir karizması vardı ama gel gelelim o her zaman olan şey. Dizilerde bile erkek karakter ne kadar yakışıklı olursa olsun kötü olursa o sevilmiyordu ya işte bende edizi sevemiyorum.

" O kız burda Ediz . Hala da sözünün arkasında. " dedim . Bu onu sinirlendirmişe benziyordu ki yanıma geldiği gibi saçımdan tutup başımı kaldırdı ve sert bir tokat attı. Ben ise gülüyordum .

" Hala anlamıyorsun demi ? Acı bana zevk veriyor. Boşuna mı demiştim bana zarar veremezsin diye " dedim . Önce kaşları çatıldı ama sonra yumuşadı ve yine gülmeye başladı. Benim ise kaşlarım merakla hayata kalktı.

" Evet bu olmayabilir ama seni sevdiğin insanların canını yakarak canını acıtabilirim " dedi benim ise gözlerim dolmuştu. Hayır ama bunu yapamazdı değil mi ? Onlara zarar veremezdi.

" Ne demek istiyorsun ? " dedim sert çıkarmaya çalıştığım sesimle.

" Yani diyorum ki buradaki amaç ne biliyor musun? Senin canını acıtmak. Eğer fiziksel bir şekilde canını yakamıyorsam sevdiklerini öldürerek  canını yakarım " dedi benim ise gözlerimden yaşlar geliyordu.

" Hayır bunu yapamazsın " dedim ama o cık cıklamıştı.

" Hadi ama önceden bunu dediğinde ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Şimdi yalnız kal bakalım " dedi ben ise arkasından bağırdım.

" Ediz " dedim . Belki onunla konuşabilirim. Konuşarak her şey hallolur değil mi ?

" Ne var ? " dedi yine soğuk .

" Niye bana bunları yapıyorsun ? " dedim o ise afallamıştı . Yanıma geldi ve oturdu.

" Babamı öldürdün " dedi ben ise güldüm.

" Neden kardeşiz biliyor musun ? Yani nasıl olmuş? " dedim o ise başını olumsuz anlamda salladı.

" Baban anneme tecavüz etmiş. Ve bizim birbirimizi bulmamızı istememiş . " dedim o ise sözümü  böldü.

" Babam öyle bir şey yapmaz . O bir kadına tecavüz edecek kadar şeref yoksunu biri değil " dedi ben ise güldüm.

" Emin misin ? Bana her şeyi bir mektup ve flaşla anlatmış. Ama sen bilmiyorsun. " dedim . Oda çatık kaşla bana baktı.

" Ben . Peki beni neden istemedi öykü? Tek sen miydin onun çocuğu ? Diyelim ki babam öyle bir şey yapmış olsun . Benim suçum ne ? " dedi . Gözlerimden bir damla yaş aktı.

Kabullendim ( TAMAMLANDI )Where stories live. Discover now