Final

2.3K 154 50
                                    

Çekmecemdeki minik eşyalarımı da bavuluma yerleştirildikten sonra kapağını kapattım ve odaya son bir kez baktım. Cho hala hazır değildi. Bavulumu biraz kenara itip yatağıma oturdum ve onu beklemeye başladım. Sonunda o da bavulunu kapatınca kendiminkini aldım ve yanına ilerledim.

"Gidelim mi artık?"

"Hmhm"

Ağlamaktan şişmiş gözlerle zoraki bir şekilde gülümsedi. Daha sonra beraber odadan çıktık.

Bahçede Fred ve George'la karşılaşınca trene doğru beraber ilerledik ve bavullarımızı yerleştirdikten sonra aynı kompartımana oturduk.

Herkes çok sessizdi. Kompartımanda alnızca Fred ve George'un fısıltıları duyuluyordu. Cho fazlasıyla durgundu. O üzgünken benim de içimden konuşmak gelmiyordu. İkiziyle sohbet eden Fred halimi anlamıştı. Ne zaman göz göze gelsek güven verilmesine gülümsüyordu.

Sonunda yolculuğumuz sona erdiğinde herkes yavaşça yerinden kalktı. Fred birden durup yanına aldığı çantayı karıştırmaya başladı.

"Sanırım birşey kaybettim. Siz gidin biz Aurora'yla arkadan geliriz"

Cho ya döndüm.

"Beni peronun önünde bekle. Olur mu?"

"Tamam"

George ve ikisi trenden ayrılınca Fred birden çantayı bıraktı ve kompartımanın kapısını kapatıp bana döndü. Kısık sesle konuşmaya başladı.

"Seni çok özleyeceğim Aurora"

Hafifçe gülümsedim.

"Ben de. Mektup yazacaksın ama, değil mi?"

"Şey aslında böyle şeylerle uğraşmayı sevmem ama..."

"Ama?"

"Her hafta sana yazacağım"

Kocaman gülümsedim.

Birden birkaç adım bana yaklaştı ve elini yavaşça yanağıma koydu. İlk başta ne yaptığını anlamadım ama bu fazla uzun sürmedi. Merlin! Kendimi buna hazır hissetmiyordum!

Ama çok geçti. Fred çoktan aramızdaki mesafeyi kapatıp dudaklarımızı birleştirince nefesimin kesildiğini hissettim.
Bir süre öylece kaldık. Daha sonra Fred yavaş bir şekilde öpmeye başlayınca ben de gözlerimi kapattım ve acemice karşılık vermeye başladım.

Ayrıldı. Gözlerim hala kapalıydı. Çok geçmeden gözlerimi açtım ama hala baygın baygın ona bakıyordum. Sanki...sarhoş olmuş gibiydim. Kocaman gülümsedim ve ona sarıldım.

"Bunu son gün yapmak zorunda mıydın Fred?"

O da bana sarıldı.

"Neden ki?"

"Şimdi tüm yaz boyunca bunu özleyeceğim"

Bittii

Evet ilk Fred Weasley ficimi bitirdim sonunda ve cidden çok içime sindi ayrıca güzel yorumlarınız da beni çok mutlu etti gerçekten çok teşekkürler.
Ancak bu son fic değil. Az sonra diğer kitabımın da ilk bölümünü yayınlayacağım. İsmi "She is not afraid" Umarım onu da severek okursunuz~

🎉 𝑮𝒐𝒃𝒍𝒆𝒕 𝒐𝒇 𝑭𝒊𝒓𝒆-𝑭𝒓𝒆𝒅 𝑾𝒆𝒂𝒔𝒍𝒆𝒚 hikayesini okumayı bitirdin 🎉
𝑮𝒐𝒃𝒍𝒆𝒕 𝒐𝒇 𝑭𝒊𝒓𝒆-𝑭𝒓𝒆𝒅 𝑾𝒆𝒂𝒔𝒍𝒆𝒚Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin