28

32 2 0
                                    

Денят дойде. Всички трескаво се приготвяха за тържеството. Героите минаваха покрай олтара, който бе украсен в бяло и тъмнорозово-цветът на Алегория. На централните кули на двореца висяха гербовете на Алегория и Солар. Савина оправяше тъмнозелената си рокля, която беше комбинирана с черни обувки на ток и малка чанта. Дизайнерите на Алегория и Солар се бяха погрижили добре и за Морган. Тя беше облечена в дълга кървавочервена рокля,която беше точно по тялото и. Косата и беше страхотно накъдрена и прибрана на една страна. Роклята на Сава бе до коленете. Поради топлия климат на Солар роклите нямаха ръкави. Сава беше впечатлена от вещерската красота на Морган.
-Много си красива Мо.-направи и комплимент Сава. Двете бяха до бюфета.
-Благодаря.-усмихна и се вещицата, като откри прекрасна усмивка.
-Виждам две красиви дами. -чу се гласа на Мат зад тях ,който беше придружен от Амадеус. Мат целуна Сава ,а Амадеус остана вгледан в Морган, което направи впечатление на Мат.
И двамата бяха облечени в черни костюми с бели ризи. Изглеждаха много стилни.
От другата страна на олтара стоеше Брина. Изведнъж до нея се появи момиче на нейната възраст с червена дълга коса, сини очи и надменна физиономия. Носеше тъмносиния рокля ,а правата и коса беше прибрана от едната и страна.
-Не мога да повярвам ,че Николас ще се ожени за Алзея.-каза тя нахално ,а ледената кралица я позна веднага.
-Хейли.-обърна се към нея. Тя и се усмихна. Хейли я огледа от глава до пети.
-Харесва ми преливащия ефект на роклята ти. -Сабрина избра дълга рокля тип русалка в тъмносин цвят, която се преливаше в светъл нюанс накрая.
-И ти не го задържа. -отбягна коментара и кралицата.
-Направих ти услуга като легнах с него. Ти си сега с щастлива с Девън. -защити се тя.
Тържеството започна и двете жени отидоха до олтара ,като оставиха спора недовършен.
Всички бяха седнали на белите столове ,а пред тях стоеше Николас с печална физиономия. Беше облечен в бял костюм и бели обувки. Започна мелодията за привестването на булката. Всички се изправиха и видяха красивата Алзея облечена вх бяла рокля тип принцеса без ръкави,която бе украсена със сапфири. Красивия  вуал също украсен със сапфири. Косата и бе накъдрена ,и  спусната по раменете . Единствено една тиара прибираше бритонът и. По красивите и плътни устни беше нанесен плътен слой тъмнорозово червило. По малките и кристално лилави очи имаше опушен грим в тъмнорозово. Гримът перфектно подчертаваше овалното и лице.
Тя също имаше опечалена физиономия.
Младоженците се венчаха и дойде време за целувката. Целунаха се насила.
Изведнъж ужасен удар бе нанесен върху олтара.

Арагон (Завършена)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें