12.

486 55 11
                                    

Îl privește cum doarme cu capul pe brațul său și își trece degetele prin părul lui. Un mic război se dădea acum în interiorul său și întrebarea de la care pornise totul e: Thomas si o viață normală sau plăcerea lui vinovată de a se îmbogăți făcând lucruri ilegale? Dacă privești dintr-o anumită perspectivă a doua parte nici nu ar trebui acceptată ca variantă. Însă el nu voia să renunțe, au avut un început bun. Tot ce se aude în ultimul timp pe canalele de știri este faptul că bărbatul acela a dispărut cu un cont plin de bani și nimeni nu poate da de el. Încetul cu încetul adevarul incepe sa iasa la iveală, legat de afacerile lui ilegale. Oamenii vor ajunge să vorbească atât de mult despre acest caz, să sape cât mai mult in afacerea tipului și când vor găsi toate nelegiuirile îl vor vrea inapoi cu orice preț doar ca să îi asigure un loc în pușcărie. Din pacate mult prea târziu pentru asta... Își concentrează toată atenția pe Thomas și inspiră adânc. Ce putea face in situatia in care se află? Probabil gândirea rațională ar trebui să îi dea o idee, doar că el voia ambele lucruri. Banii ii erau folositori, îi plăcea să îi vadă pe oameni suferind și în același timp era interesant să privească zecile de persoane care discutau niste cazuri "bizare" la care doar el stia răspunsul. Iar Thomas... puștiul era ceea ce nu a căutat niciodată, dar undeva în interiorul lui își dorea. Voia să îl țină lângă el chiar dacă trebuia să treacă de testul inutil al prietenilor lui. Îl vede foindu-se și ajunge cu capul pe pieptul lui. Își încordează ușor mâna stângă pentru că abia o mai simțea după atâta timp apoi o pune pe spatele lui.

—Neața.

Vocea lui răgușită îi aduce un mic zâmbet pe buze. Îi sărută creștetul capului privind pe fereastră. Nu pare să mai fie dimineață de mult timp. Puștiul se joacă cu degetele pe pielea lui apoi își lipește palma peste.

—Mâine e o chestie...zice mai mult cu jumătate de gură fără să se miște

—Ce anume?

—Alice și Lena organizează în fiecare an cate o excursie de 3 zile în natură, pentru că sunt activiste ale mediului.

—Nu vreau sa învăț despre protecția mediului.mârâie rapid

Thomas își ridică rapid privirea spre el și se încruntă.

—Ieri ai spus...

-Oh, haide...zice și își trece degetele prin părul lui. Spune-mi tu ca nu ai prefera sa fii in oraș în loc să aduni gunoaie prin păduri sau să te legi de copaci cu lanțuri!

—Nu adunăm gunoaie și nici ce ai mai spus tu acolo!zice chicotind. Mergem cu cortul!

—Țânțari.zice dezgustat

—Asa figuri făceai și in regiment?întreabă sarcastic

Robert se uită la el serios apoi îl gâdilă și ajunge deasupra lui.

—Puștiule, tu și amicii tai ciudați nu ați rezista într-o pădure fără telefoanele voastre mai mult de 10 minute.

—Ce bine că o să vii să ne cronometrezi.șoptește râzând în hohote

—Pe bune?!zice și se oprește

—Dar ai spus...

𝑈𝑚𝑏𝑟𝑒𝑙𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑐𝑢𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐼𝐼 (boyxboy)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum