28.

384 47 27
                                    

... bărbatul este dat în urmărire generală de către autorități. Acesta și-ar fi ucis nepotul și a aruncat în aer casă propriului fiu imediat ce acesta a ajuns acasă. Vă repetăm că este înarmat și periculos. Dacă aveți vreo informație apelați la...

       Aruncă furculița in farfurie apoi se ridică si închide TV-ul. A avut nevoie de câteva ore să se odihnească, deși nu au fost deloc utile pentru că în mintea lui se afla doar Liam și faptul că Will e liber acum și cel mai probabil o să îl ucidă. Eu l-am împins facă lucrul ăsta în momentul în care i-am omorât familia prețioasă. Iese din bloc având mâinile în buzunarele paltonului. Urcă în mașină după care pornește la drum fiind foarte concentrat. În câteva minute ajunge în fața unui azil de bătrâni. Iese din mașină și își pune ochelarii de soare încercând să pară cât mai puțin suspect. Rănile încă nu îi erau vindecate, nici nu au avut timp de asta. Anunță persoana pe care vrea să o vadă și femeile de la receptie se uitau una la alta de parcă era nebun.

—Nu a căutat-o nimeni niciodată.zice una dintre ele având niste chei în mâini. Imi pare rău daca v-am făcut să vă simțiți aiurea.

        Citeste gânduri? O urmează tăcut privind o groaza de bătrâni care își pierdeau ultimele clipe din viață pe niste paturi albe. Femeia îi deschide o ușă apoi îl prinde de braț înainte să intre.

—Mama dumneavoastră are o stare de sănătate nu foarte bună, e de preferat sa nu îi dați emoții puternice.

         Aprobă apoi intră în salon și aude ușa închisă. Se afla intr-o cameră albă, exact ca celelalte, avea doar un pat și un mic dulapior pe care era o farfurie. Femeia cu părul alb și lung sta intr-un scaun cu rotile cu fața spre fereastră. Nu își mișcă nici macar un deget oricât de mult s-ar apropia de ea. Ajunge în fața ei și îi vede chipul palid și slăbit, iar ochii ei îi ofereau un mic sentiment de groază. Culoarea lor nu mai era aceeași, se gândea numai la faptul că e oarbă, albastrul acela sters nu putea să însemne altceva. Își trece mâna prin fața ochilor ei și nu are niciun reflex.

—26 de ani.zice brusc. În curând 27.

       Robert rămâne perplex.

—Ce înseamnă asta?întreabă și se rotește putin prin încăpere

—Au trecut 26 de ani de când am dat naștere la doi demoni și unul dintre ei s-a întors să mă trimită la El.

—Ce te face să crezi că El te va primi în Împărăția Lui?întreabă ironic

—Fie voia Lui...

       Femeia incepe să se roage și Robert se așează pe marginea patului privind pe fereastră.

—Will e în viață, în caz că nu știai.zice și se uită la ea

        Se opreste din vorbit și își strânge mâinile pe brațele scaunului.

—L-a crescut pe Albert de unul singur, acesta avea o familie și trei copii. Erau fericiți.

—Ar fi trebuit să moară la naștere. Atatea suflete nevinovate s-au risipit din cauza lui!

—Suntem copiii tăi.zice iritat. El nu te-a învățat să iubești?!

—El nu ar vrea să iubim pe nimeni mai mult decât pe El.

—Însă tu l-ai iubit pe Will.zic brusc

       Faptul că tăcea îl băga în ceață. Nu voia decât să o testeze.

𝑈𝑚𝑏𝑟𝑒𝑙𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑐𝑢𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐼𝐼 (boyxboy)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum