3. Bölüm

60 18 34
                                    


14 Mayıs, 2007, Narva/Estonya

Sevgili Günlük:

Dün kardeşimle çok eğlendik. O kahkaha atarken onu yemek istiyorum. Kardeşimden daha fazla kimseyi sevmedim ben günlük, sevmem de. Sevgi dolu, zeki, tatlı, uyanık olmasının yanı sıra biraz kibirli. Ama olsun günlük, ego ona yakışıyor.

Kardeşler, arkadaşlara ve sevgililere bin basar günlük. Kardeşlik sadece aynı karından çıkmak değildir. Kardeşlik ne olursa olsun sevmektir, korumaktır. Bir gün çocuğum olursa kardeşi olmasını çok isterim.

Şuan yanımda uyurken, öyle masum duruyor ki! Keşke onun kadar masum olabilseydim günlük, ama değilim.

Sadece üç kötü ruh bedenlerini terk edecek, bunun neresi kötü ki? Kötüleri öldürmek kötülük değil temizliktir. İnan bana günlük, onlar olmadan dünya bir nebze olsun temizlenecek.

Ben küçükken hep dayak yedim günlük. Hep aşağılandım, küçük görüldüm 'ailem' tarafından. Ama şimdi, tek isteğim hakkım olan intikamı almak olsa da vicdanım rahat değil.

Sadece bana kötü davransalardı asla intikam peşinde olmazdım. Ama onlar, kardeşime de çok kötü davrandılar. Tabii bir de annem var... Annemle aram pek iyi olmasa da onlardan çok daha iyi biri.

Melekten farksız kardeşim bunların hiçbirini haketmedi. İntikamımızı aldığımda bir daha kimse ona kötü davranamayacak. Ona kötü davranan ister sevdiğim biri olsun ister başka biri, acımadan öldürürüm.

İntikama çok az kaldı günlük, sadece altmış beş saat. Öyle mutluyum ki! Ne bana ne kardeşime ne de anneme, bir daha kimse zarar veremeyecek. Hepsi acılı ölümü tadarken kahkaha atmamak için zor duracağım. Öyle zevkli olacak ki günlük, dondurma yemekten bile daha zevkli olacak benim için.

Çok heyecanlıyım. Eh, insan her gün intikam almıyor değil mi? Kendime vereceğim ilk doğum günü hediyesi olacak bu. Doğum günümde yine gezdireceğim kardeşimi. Ama bu sefer ucuz şeyler almayacağım. Muhtemelen bana hediye almak isteyecek, onun için ona bir miktar para verip çarşının girişinde bekleyeceğim onu.

O güne kadar örgüyü iyice öğrenip Star Wars'daki robotlardan örmeye çalışacağım. Ne kadar beceririm bilinmez, ama o her türlü çok beğenecek.

Sabahın köründe yazdığım için güneş ışığı yetmiyor, fener gerekiyor yazabilmek için. Ellerim ağrıdı, gidip yatsam iyi olur sanırım. Sonra görüşürüz tek sırdaşım.

Meçhul Katilin Günlükleri ✓Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt