~ 1.Bölüm • İlk Tanışma ~

107K 2.1K 343
                                    

Keyifli okumalar.💘

Çalan alarmın sesiyle ve Figen'in
bağırışlarıyla gözlerimi artık aralamaya karar verdim.

Zira bu kızın susacağı yoktu!

Uyandığım gibi yatağımın yanındaki telefonumu aldım.İnstagram'a girip dolanmaya başladım.

Pff sıkıcı!

Telefonu yatağa atarak kalktım ve banyoya yöneldim.Hemen hızlı bir duş alıp saçlarımı taradım ve açık bıraktım.Aynanın karşısına geçip kendime baktım ve şöyle dedim;

Canım Kendim!

Figen'in yine seslendiğini duyunca odadan çıkıp merdivenin başından "Geliyorum patlama! "diyerek bağırdım.

"Hadi uyuşuk seni! Kahvaltı hazır.İş görüşmene geç kalacağız."

"Off tamam be! Ne patladın geliyoruz işte."diyerek aşağı indim.Figen'in bana ukalaca bakışlarını ve gülüşlerini görmezden gelerek ona baktım."Sonunda uyanabildiniz hanımefendi." diyerek kaşlarını çattı. "Ya Figen! Geldim işte." diyerek yukarı kıvrılan şortumu çekiştirdim. "Hadi cadı çok konuşma da çayları doldur." demişti Figen hanım(!)

Bazen böyle annem gibi konuşması ne kadar beni güldürse de bazen sinirlerimi hoplatıyordu. "Tamam anne!" diyerek dalga geçercesine karşılık verdim.

Masanın kenarından çaydanlığı alarak çayları doldurdum.Daha sonra Figen'in karşısına geçerek yerleşince çatalımı elime alarak kahvaltımı etmeye başladım.

"Bugün hayırlısıyla yeni işine başlıyorsun kuzum.Ayrıca ayağımızın dibinde olman artı.Sen,ben ve Gökhan..Ha birde Mert."

Çayımdan yudum alırken konuştum."Tabii ya ne demezsin çok mutluyum, yeni patron yeni iş!"

Yüzüme samimiyetsiz bir gülücük kondurdum.Figen beni ağzının içinde taklit ederek güldü ve telefonun düğmesine basarak saate baktı.

"Hadi hadi, laf yetiştireceğine git giyin!Saat 8'de görüşmen var.Allahtan Mert arkadaşımızda senin görüşmeyi öne çekebildik."

Saati sorduğum da bir saatimin kaldığını öğrenerek ayaklandım.Odaya çıkarken arkamda bıraktığım Figen'e bakmadan seslendim.

"Figen'im teşekkür ederim kahvaltı için sofrayı da topla eline mi yapışacak?" Sırıttım.

Figen arkamdan bana çemkiriyordu aldırış etmeden odama girdim ve kapıyı kapattım.Gardırobu açtığımda dün geceden hazırladığım beyaz dekolteli bluzumu ve deri pantolonumu elime alarak üzerime geçirdim.

Gardırobu açtığımda dün geceden hazırladığım beyaz dekolteli bluzumu ve deri pantolonumu elime alarak üzerime geçirdim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kapım çalınca Figen içeriye girdi. "Kuzum toplantıdaki dosyalarda sorun çıkmış acil gitmem gerekiyor.Saatini geçirme orda görüşürüz." dedikten sonra yanağımdan öperek odadan çıktı.

Figen gittikten sonra işime geri dönerek kuruyan saçlarımı hafif dalga yapıp üstten sıkı bir at kuyruğu yaptım.Hafif bir makyaj yapıp en sevdiğim parfümümü sıkınca da telefonumu ve cüzdanımı çantama atıp evden çıktım.

Holding'in önüne gelince taksiciye parayı uzatıp indim.Holding'e bakışlarımı çevirdiğim de kocaman yazıyla "Demiroğlu Holding." yazdığını gördüm.
İlerlemeye başladım.Kapıdaki güvenliklerden de geçince karşımda Figen'i gördüm.

*

Şuan oturmuş Canım Patronumu(!) bekliyorduk.Bir işi olduğu için geç gelecekmiş.Yahu sekizde geldim.Bir saat geçti be adam! Düşüncelere dalmışken gözüme kattaki sekreter takıldı.

Sarışın, dudakları dolgun, dekolteli bir bluz ve minicik bir etek giymişti. İş yerine göre fazla açık değil miydi? Sanırım buraya uyum sağlamalıydım..

Düşüncelerimi Figen ve Gökhan böldü.
Gökhan'ı zaten tanıyordum arada bize geliyordu o zamanlar tanışmıştık ve kanka olmuştuk .Mertle ise üniversiteden arkadaş olduklarını Figen söylemişti.Şuan aynı Holding'te giyim sektöründeki işleri yürütüyorlardı.

Hemen ayaklanıp Gökhan'a sarıldım.O da bana en sıcak gülümsemesiyle sarılarak konuştu.

"Hoşgeldin küçük baldız.Bizim Mert'i aradım yoldaymış geliyor şimdi."

Göz devirerek cevap verdim. ''Tamam sorun değil.Bekliyoruz işte.'' diyerek zoraki gülümsedim. Aslında içimden hiç tanımadığım ama şimdiden nefret ettiğim Mert'e küfürler ediyordum!

O sırada bir adam elinde telefonu ile giriş yaptı.Yanına uçuşan sekreteri elindeki tablet ile günlük programı okuyordu.
Onun patronum olduğunu anlamıştım.

Aslına bakarsan oldukça yakışıklıydı.
Hatta bildiğin meteor!

Düşüncelerimi kenara sıyırarak, kendimi silkeledim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Düşüncelerimi kenara sıyırarak, kendimi silkeledim.Bu sırada, Gökhan'ın Mert'i karşıladığını duydum.
"Hoşgeldin kardeşim.Valla gözümüz yollarda kaldı."

Mert samimi ses tonuyla Gökhanla tokalaştıktan sonra Figen'e hal hatır sordu.Figen en sonunda beni göstererek lafa girdi.

"Mert bu arkadaşım Rüya.Sana bahsetmiştim ya hani, iş arıyor diye.''

Figen benden bahsedince istemsizce ayağa kalktım.Mert bana bakarak gülümsedi bende ona karşılık verdim.

Gülüşü çok güzeldi,tam bir kızın aşık olacağı türden...

''Tamam beş dakika sonra odama gelebilirsin Rüya. ''

Beni baştan aşağı süzdüğünü ben mi uyduruyorum yoksa doğru mu?

Figen ve Gökhan'ın girmesi gereken toplantıları olduğu için kısaca vedalaşıp gittiler ben ise yine düşüncelerimle baş başa kalmıştım..

👑 Bölüm sonu
__________________

Bölüm hakkındaki yorumlarınız?

Okuduğunuz için teşekkürler vote ve yorum atmayı unutmayın.💛

Düşlerimin Prensi | +18 ♤ [ARA VERİLDİ]Where stories live. Discover now