~ 6.Bölüm • Taciz ~

73K 1.4K 409
                                    

Keyifli okumalar💘
•Medyada "Volkan Aksoy" vardır.


"-Rüya'dan."

Bugün hafta sonuydu ve ben alarmı beklemeden uyanmıştım.Banyoya geçip elimi yüzümü yıkadıktan sonra aşağı indim.Figen ortalıkta yoktu kesinlikle uyuyordu.

Mutfağa geçip kahvaltı hazırlamaya başladım.Kahvaltı hazır olunca masayı kurdum ve Figen'e seslendim.

...

Kahvaltımızı yaptıktan sonra masayı toplaması için Figen'e öpücükler yağdırarak odama çıktım.Yatağa kendimi attığım gibi telefonuma bildirim geldi.

Gönderen:Mert bey.
(💬)Rüya Selam.Aksoy Holding ile acil bir toplantımız çıktı.İki saat sonra geçen buluştuğumuz restaurant'a gelebilir misin?"

İçimden küfürler yağdırarak yataktan kalktım.Bari bugün iş olmasın be!

Banyoya girip hızlıca duş alıp çıktım.
Saçlarımı kurutup yukarıdan dağınık topuz yaptım.Dolabın karşısına geçtiğim gibi elime gelen bordo takımımı giyerek üzerine de ceketimi atarak makyaj masamın karşısına geçtim.

Hafif makyaj yapıp telefonumu çantama atıp dosyalarımı da elime alarak salona indiğimde telefonuma gelen bildirimle kaşlarım çatıldı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hafif makyaj yapıp telefonumu çantama atıp dosyalarımı da elime alarak salona indiğimde telefonuma gelen bildirimle kaşlarım çatıldı.Tanımadığım numaradandı.

Gönderen:0535*******
(💬)Merhaba Rüya hanım.Aksoy Holsingden,Volkan Aksoy ben.Acil toplantımız çıktı bildiğinizi umuyorum.
Evinizin adresini sekreterimden aldım.
Sizi bırakmamı ister misiniz? :)

Gözlerim fal taşı gibi açılmıştı.Eğer onunla toplantı yapacağımız mekana gitseydim.Mert çıldırabilirdi ya da ben öyle sanıyordum.Yüzümde bi gülümseme belirdi.

Neden olmasın ki? Adamcağız sadece iyi niyetle yaklaşıyordu.

Toplantımın olduğunu söylerek evden çıkmıştım.Merdivenlerden indiğimde Volkan'ı arabasına yaslanmış beni beklerken gördüm.Ona selam vererek ilerledim beni gördüğünde baştan aşağı süzdü ve gülümsedi.

Yol boyunca sohbet etmiş, şarkı dinlemiştik.Volkan gözlerini üzerimden çekmiyordu ne kadar rahatsız olsam da düşünmemeye çalışarak kendimi toparladım.

*

Toplantı yapacağımız mekana geldiğimiz de Volkan kendi tarafından inerek benim kapımı açtı ve elini uzattı.Gülümseyerek elimi uzattım.Yardım alarak arabadan indim.İnmem ile tökezlemem bir
oldu.Volkan refleks olarak elini belime attı ve beni düşmekten son anda kurtardı.

Düşlerimin Prensi | +18 ♤ [ARA VERİLDİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin