5. BÖLÜM - BELKİLER

6.2K 580 308
                                    




Beğenip yorum yapmayı unutmayın lütfen. Satır arası yorumlarınızı okumaya ve sizinle sohbet etmeye bayılıyorum.

Instagram: rana.betb ve vedayakasi

aslan güneşi biliyor,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

aslan güneşi biliyor,

her sabah gözlerini yakıyor.

dokunanı kül etmiş şu zamana kadar,

ama hayalini kurmaktan vazgeçmiyor.

5. BÖLÜM - BELKİLER

Gracie Abrams, I Should Hate You

Aradan üç gün geçmişti. Hafta sonunu yataktan çıkmayarak geçirmiştim. Regl olduğumu söylemiş ve kendimi uykuya vermiştim. Yalan da değildi.

Bu süre zarfında Asım Dede'nin bana verdiği en üst model telefon hemen yatağın kenarından bana göz kırpmaktaydı. Kutusunu bile açmamıştım. Öylece orada duruyordu.

Selenra'nın odama girip benimle konuşmasına engel olmamıştım. Onunla aramız günden güne iyi bir hale bürünüyordu. Buna şaşırmakla iyiye yorma konusunda fazlasıyla düşünceliydim. O gerçekten iyi biriydi.

Farkında olmadan yanımda olarak kafamı tamamen o mesaja vermememi sağlıyordu. Yatağımın diğer ucuna geçip sevdiği kitapları ortamıza koyuyor ve işaretlediği alıntıları bana okuyordu. Muhtemelen karın ağrımı unutmam için bunu yapmaya çalışıyordu ama aynı zamanda bu en favori aktivitesiymiş gibi de görünüyordu. Sevdiği alıntıları başkalarına okumak ve bunun karşısındaki insanın hoşuna gittiğini görmesi.

Eğer susmasını isteseydim bunu bir şekilde belli edeceğim konusunda bana güveniyordu. Bu nedenle ilgimi çeken bir konu olduğunu anladığı anda alıntıları bana okuyordu. Ben de ona en hoşuma gidenleri söylüyordum.

Ahu Teyze ile Pazar günü yapmış olduğumuz plan tabii ki iptal olmuştu çünkü regl olmasam bile suratımdan ne kadar kötü olduğum belli oluyordu. Yine de bu Pazartesi günü işe gitmemi engellememişti. Asım Dede beni doktora götürmek konusunda ısrarcı olmuştu ama bunun normal olduğu konusunda kesin konuşunca vazgeçmişti.

Hakan Bey bu sefer beni işe sabah çağırmıştı. Bu nedenle öğleden sonra yeniden eve gelmiş ve kaldığım odaya sessizce geçmiştim. O kadar hayalet gibi dolanmıştım ki muhtemelen eve geldiğimi bile görememiş olmalıydılar.

Çıldırmak üzere olduğumu hissediyordum ve mesaja cevap verecek gücü kendimde bulamıyordum çünkü çok daha fazlasının geleceğini düşünüyordum. Bu mesaj buz dağının sadece görünen kısmıydı. İyiye yorulmayacak bir mesajdı. Başıma iş almıştım çünkü o mesajın ardından iki tarafında suskunluğunu koruması demek, hayra alamet değildi. Kafamda bir sürü olasılık dönüyordu. Bunların başını çeken şey ise, o kişinin benimle oyun oynamak istemesiydi.

VEDA YAKASIWhere stories live. Discover now