7. BÖLÜM - SIR

5.3K 529 261
                                    




Beğenip yorum yapmayı unutmayın lütfen. Satır arası yorumlarınızı okumaya ve sizinle sohbet etmeye bayılıyorum.

Instagram: rana.betb ve vedayakasi

pişmanlıklar artık sahte,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

pişmanlıklar artık sahte,

cehennem, cennet rolüne bürünüyor.

ve aykırı yıldız kum tanesi olmak istiyor.

7. BÖLÜM - SIR

The Neighbourhood, Softcore

Başımın dibindeki seslerden dolayı yerimden öyle bir sıçradım ki oturduğum sandalyede dengemi kaybetmiştim. Bir an için zaten kafamı koymak adına yerleştirdiğim ellerimle masayı kavrarken ağzımdan dökülen ilk cümle bana doğrudan bakan iki çift gözü şaşırtmıştı.

"Öldüm mü?"

"Hayır ama ölü gibi uyuyorsun."

Kafamı kasanın oradaki masaya koymuş ve kimse gelmediği için biraz dinlenirim diye düşünmüştüm çünkü bir saat sonra Hakan Bey'in gelip dükkâna benden devralması gerekiyordu. Bugün epey sessiz bir gündü ve dün eve çok geç saatte vardığımız için yorulmuştum. Tabii ne kadar yorulduğum ile Hakan Bey ilgilenmediği ve bilmediği için de sabah işe gelmemi istemişti. Hiçbir şey deme gibi bir lüksüm elbette ki yoktu. Bu işi adeta yalvararak ve bir takım manipülasyonlarla almıştım. Gelmemezlik yapamazdım.

"Neden buradasınız?" diye sordum.

Deha kasaya doğru yaslanmıştı. Hemen yanındaki Selenra ise bana iyi miyim değil miyim diye bakıyordu. "İş çıkış saatlerini öğrendim artık. Seni almaya geldik."

"Neden ikiniz?"

Deha, "Kaç kişi gelmemizi isterdin?" diye sordu. Dün onunla hafif atışmam hiç yaşanmamış gibi davranıyorduk ve bu konuyu hiçbir şekilde konuşmamıştık.

Deha'nın sorusuna gözlerimi devirirken Selenra, "Sahile ineceğiz." diye cevap verdi.

Uyku sersemi aynı soruyu ikiledim. "Neden?

"Çünkü yapacak başka aktivitemiz yok."

"Nasıl?"

"Genelde planları ben yaparım ve senin iş saatine göre planlamaya özen gösterdim ki bize katılabilesin." dediğinde esnerken ağzımı kapatmakla meşguldüm. "Ayrıca başka 5N1K sorusu falan sorarsan elime kaptığım ilk çiçeği ağzına sokarım."

Yerimden doğrulup kollarımı kocaman açıp gerildiğim sırada tehdidini göz ardı etmiştim. "Ben sadece eve gidip uyumak istiyorum."

Selenra ağzından tch sesi çıkarttı. "Kabul edilmedi."

VEDA YAKASIWhere stories live. Discover now