16. BÖLÜM - BENCİL

4.1K 411 139
                                    




Beğenip yorum yapmayı unutmayın lütfen. Ayrıca bir sonraki bölüm için alıntıları instagramdan da paylaşıyorum. Oradan etkileşim halinde olabiliriz. 🖤

Instagram: rana.betb ve vedayakasi

ah aslan, vah aslan!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ah aslan, vah aslan!

göğsünün orta yeri yerle yeksan...

ne olur güneşi kollarına alsan?

senin sevgin yine noksan yine noksan!

16. BÖLÜM - BENCİL

Taylor Swift, Tolerate It

"Tüm ailenin aşağıda olmasını istiyorum İlay. Lütfen." derken beni merdivenlere doğru çekiştiren Selenrayı durdurdum. Bana holde sadece iki adım attırabilmişti.

"Regl olacağım. Karnım çok ağrıyor. İlaç alıp yatmak istiyorum."

Bu bir yalan sayılmazdı. Karnım gerçekten ağrıyordu ama regl olmadan bir ya da iki gün önce karnımda ağrı olurdu ama dayanılmayacak gibi değildi. Yine de aşağıda Erdem'in ailesiyle yemek yemek istediğimden pek emin değildim. Depresif durumum haricinde sosyalleşmek adına bir adım atmak istemiyordum. En azından şimdilik zamanı olmadığını düşünüyordum ama Selenra farklı insanlar tanıyıp sohbetler edersem havamın değişeceğini düşünüyordu. Belki haklıydı, belki de değil. Tek bildiğim yemekte onlara katılmak istemediğimdi.

"İyi ama en azından sadece yemek yeseydin. Sohbetlere katılma-"

"Akşam yemeğine uygun da giyinmedim." diyerek kafamı aşağıya eğip üstümdekilere baktım. Ahu Teyze'nin bana buraya ilk geldiğimde aldığı ve kalçalarımı sarıp belime tam anlamıyla oturan şortu her fırsatta giyiyordum. Üstümde ise askılı sarı bir crop vardı. Normalde sarı benim rengim değildi. Ama Selenra bana yakıştırdığı için çekinmeden giyiyordum. Gerçi şu iki gündür de üstüme ne giydiğimi pek umursamadan elime aldığımı kafamdan geçiriyor gibi bir şeydim.

Elimi bırakıp tam odama doğru gideceği sırada dolabımı açacağını anlamıştım ki bu sefer kolunu yakalayan ben olmuştum.

"Bir elbiseye ve şık bir taca bakar." dediğinde kafamı iki yana salladım.

"Mehtap'a ve," dedim ama Erdem'in babasının adını bilmediğimi fark edince duraksadım. Pek de bilmeme gerek yoktu fakat cümlemi devam ettirememiştim.

"Kadir Amca."

Omuz silktim ve bileğini sakince bıraktım. "İşte ikisine de özürlerimi iletirsin."

VEDA YAKASIWhere stories live. Discover now