11. BÖLÜM - TEHDİT

4.3K 453 237
                                    




Beğenip yorum yapmayı unutmayın lütfen. Satır arası yorumlarınızı okumaya ve sizinle sohbet etmeye bayılıyorum.

Instagram: rana.betb ve vedayakasi

güneş de rüya görebilir mi?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

güneş de rüya görebilir mi?

hayal kurabilir mi?

belki de kâbustur, hiç bilmiyor ki...


11. BÖLÜM - TEHDİT

Woest, Delusions

Hafta sonunu uzanarak ve düşünerek bitirme kararı almıştım ki gözümü açtıktan sadece beş dakika sonra Selenra'nın yatağıma zıplaması bir olmuştu. Buna şaşırmamam gerekirdi çünkü birkaç gündür bu benim normalim haline gelmişti. Selenra'nın yapmayı en sevdiği şey son günlerde beni bu şekilde rahatsız etmek olmuştu. Gerçi pek de rahatsız olduğum söylenemezdi. Sanırım hoşuma bile gidiyor diyebilirdim.

"Bu bir su yatağı olsaydı çoktan odadaki her şey ıslanmış olurdu."

"Birkaç sene önce aynen bu sebeple normal yatağa geçiş yaptım." dediğinde ilk başta ciddi olup olmadığını anlayamadım ama sonra gerçek olduğunu fark edince gülerken gözlerimi devirdim.

Yerimden doğrulurken kollarımı havaya kaldırıp gerildim. Esnerken ağzımı kapattıktan sonra Selenra'nın giydiklerine bakındım. Her Pazar olduğu gibi tenis kıyafetlerini giymişti. Teniste gerçekten iyi olduğunu, konusu geçtiğinde insanlardan duyuyordum ama bu konuda ilerleyip ilerlememek istediğini bilmiyordum. Ne zaman üstüne bu kıyafetleri geçirse heyecanını suratından rahatlıkla okuyabiliyordum.

Bir de at sürmek vardı tabii. Tam zengin faaliyetleri...

İşaret parmağını nevresimimin üzerine koydu ve hayali daire şekilleri yapmaya başladı. Onu izlerken ne düşündüğünü merak ettim çünkü ağzındaki baklayı ne zaman çıkartacağını kestiremiyordum. Bir şey demek istediği çok belliydi. Bu nedenle yerimden kalkıyormuş gibi yapmaya karar verdim. Bu onu, bana her ne diyecekse harekete geçireceğini tahmin ediyordum ki öyle de olmuştu.

"Hep bir yerlere kayboluyorsun. Sebebini bilmiyor gibi davranmaktan da yoruldum."

Tam bacaklarımı yataktan atmıştım ki bunu demesiyle ellerimi nevresimde sabitleyip suratımı da ona doğru döndürdüm. "Neymiş sebebi?"

"İkimiz de neyden bahsettiğimin farkındayız bence."

Tatlı tatlı konuşarak istediğini elde edebileceğini sanıyordu ama bunu yapmaya pek niyetli değildim. Elbette neyden bahsettiğini biliyordum ve bunun farkında olması konusunda memnun muydum değil miydim pek emin olamıyordu. Ama bu konunun bir şekilde açılacağını da öngörmüştüm.

VEDA YAKASIWhere stories live. Discover now