-7-

11.7K 1.2K 2.1K
                                    

YEDİNCİ BÖLÜM

"GENEL GEÇER ŞEYLER"

"GENEL GEÇER ŞEYLER"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

*******

Taehyung uzlaşması zor ancak alışması kolay bir insandı. Verdiği tepkiler artık beni şaşırtmıyordu mesela; Kızacağını sandığım şeylere olumlu yaklaşıp, çok basit şeyleri gözünde büyütmesine alışmıştım. Ancak hangisini hangi anda yapacağı hâla tahmin edilemezdi.

Yaklaşık 3 gündür beraberdik ve kendiyle ilgili bir şeyler anlatmıştı bu süre içerisinde. İlgi alanlarını, uğraşlarını, gezdiği yerleri can kulağıyla dinlemiştim. Daha sonra da konuşmaktan sıkılıp, bana instagram adresini vererek kalanına oradan bakmamı söylemişti ki elbette ona zaten hesabını bildiğimi söylememiştim.

Sanatla uğraştığını biliyordum. Kendince bir şeyler karaladığı bir çizim defteri vardı ve öylesine çizdiği şeyler bile fazla güzeldi. Bir sürü anime ve süper kahraman çizimleri vardı bir de.  Ne diyebilirim ki, kalbime giden en kısa yol Marvel'dan geçiyordu sanırım.

Bir de kemanı vardı. Kore'ye geldiğinden beri çalmadığını söylediği için akordunun bozuk olabileceğini söylemişti. En azından sosyal medyada ve telefonunda nasıl keman çaldığına dair birkaç video görüp, bunun da hakkını verdiğini teyit etmiştim.

Tanrı o güzel ellerini kutsasın, yemeği bile güzel yapıyordu. Dün akşam bana Avrupa'da öğrendiği tariflerle güzel bir akşam yemeği hazırlamıştı ve ben yemek değil, sanat yediğimi düşünmüştüm.

Taehyung güzel çiziyordu, güzel çalıyordu, güzel pişiriyordu. Elinin dokunduğu her şey sanat oluveriyordu işte. 

Keşke bana da dokunsaydı.

Ancak bir sorun vardı. Üç gün boyunca sırf merdiven çıkmamak için dışarıya bile çıkmamıştı ve Yeontan'ın ihtiyaçları dahil her alışverişi tek başıma yapmıştım.

Sorun yalnız olmak değildi, o da benimle gelsin istemiştim sadece. Ayrıca eve kapanması da bana biraz suçlu hissettiriyordu çünkü bütün gün burada durup sıkıldığına emindim. Benim ise sürekli halletmem gereken yeni bir iş çıkıp duruyordu.

Mesela dün, artan ve artacak olan harcamlarımız için avukatım bana vekil olmuş, nişan ve evlilik masrafına ayrılan yüklü bir miktar parayı gizli hesabıma yatırma işlemleriyle uğraşmıştım. Üstelik bu yalnızca paranın ufak bir kısmıydı. Eğer Taehyung evliliği kabul ettiğine ve nişanımızı onayladığına dair o imzayı atmazsa, beni tırmalayacaktı bu miktar.  Ama bunun olacağı neredeyse kesinleştiği ve avukat bana vekil olduğu için pek fazla zorlanmamıştık.

Mr.Fortune | Taekook ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin