BÖLÜM 3|KISKANÇLIK

5.1K 270 125
                                    

"İnsan seviyorsa,
kaybetmekten korkar.
Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur.
Kıskanmıyorsa eğer,
yeterince sevmiyordur."
-Oğuz Atay

🏀

Abimlerle eve geldiğimizde herkes odasına çekildi bende odama girdim ve camımda gördüğüm aralıkla oraya doğru bir adım attım.

Sonra orda bir mektup buldum.

Küsmüyüz?
-Dolunay

Gördüğüm şeyle şoka uğrar iken telefonum çaldı.Dolunay arıyordu.Ona kızgın mıydım bilmiyorum ama saçmalamıştı.

Emre bana niye aşık olsun ki.Biz arkadaşız,arkadaş!

"Alo"dedim tereddüt ile "Şey bak Güzel ben gerçekten aptallık ettim"gülümsedim "Sorun değil hem ben unutmuştum bile neredeyse"daha çok uzatmanın bir anlamı yoktu.

"Buluşalım mı istersen?"sorduğu soruyla tereddüt ettim.Yusuf bişey der miydi?Yok sanmıyorum.

"Olur"Doğru bişey yapmışmıydım acaba?Sonuçta Yusuf benim sevgilimdi ve beni Dolunay ile görürse yanlış anlayabilirdi.

"Tamam o zaman yarın saat altıda Basket sahasındayım görüşürüz Deli kız"telefonun kapanmasıyla yatağıma yattım ve uyudum.

Uyandığımda burnuma mis gibi kokular geliyordu kahvaltıyı ettikten sonra abimlerle televizyon izledik saat altıya gelmeye başlayınca,üstümü değiştirip Basket sahasına doğru yürüdüm.

Gıcığı görmemle gülümsedim ve yanına gittim "Oo güzelim?"dediğinde gülümsedim.Bana sıkıca sarıldığında ise başımı göğsüne gömdüm "Ne yapıyorsun burda?Basketbol oynamaya mı geldin?"başımı salladım.

"Yok tam olarak öyle değil"Tam o sırada duyduğum ses ile arkamı döndüm "Deli kız?"Yine Gıcığa döndüğümde kaşları çattık bana baktığını gördüm.

"Ne yapıyor bu burda?"dedi kulağıma fısıldayarak o sıradada Dolunay bizim yanımıza gelmeye başlamıştı. "Buluşmak istedi bende tamam dedim"Yusufumun çatık olan kaşları sanki mümkünmüş gibi daha çok çatıldı "Bu çoçuk seni ağlatmıştı"dedi sinirle.

Tamamen ona döndüm "Herkes hata yapabilir hem hatasını düzeltmeye çalışıyor"Gıcık tam ağzını açmıştı ki Dolunay yanımıza geldi ve elini Gıcığa uzattı "Ben Dolunay"dedi gülümseyerek.

Gıcıkta onun elini tuttu tutmasınada koparmaya niyetliydi galiba,kıskanıyor seni.Onu bende anladım.

"Yusuf"dedi dişlerinin arasından sonra Dolunay bana baktı "Hadi gidelim"dediğinde ise Yusufuma baktım.Bu sinirden kıp kırmızı olmuş en iyisi önce bunun sinirini al.

Derin bir nefes aldım "Sen beni bi beş dakika arabada bekler misin?"diye sordum Dolunaya başını 'tamam' anlamında sallayıp gitti.

Gıcığın elinden tuttum ve Dolunayın bizi göremeyeceği bir yere sürükledim.

"Gitsene sen.Bekletme Dolunayı.Sonra Emroşuna da uğrarsın."Bu baya baya beni kıskanıyor.Hemde sadece Dolunayı değil Emreyide kıskanıyor.

Basketçi Kız ve AşkWhere stories live. Discover now