BÖLÜM 19|ROMEO

3.6K 225 197
                                    

"Ha birde şu var,
Romeo Julieti çok seviyor."

🏀

Cuma günü;
Hele şükür Cuma gelmişti!Artık hastada değildim ve şu an yatağımda yatmış film izliyordum.

Telefonum çalınca kaşlarımı çatarak yatağımın ucundaki telefonu elime aldım "Efendim Beyza?"dedim filmi durdururken "Güzel!Yardımına ihtiyacım var."

Doğruldum "Noldu?"ofladı "Bügün Dolunayın balosu var ya ona hazırlanmam lazım ama hiç bir şeyim yok."gülümsedim "O geçmemiş miydi?"çıkladı "Ertelemişler,sen onu bunu bırak gelicek misin?"dediğinde "Tabii kide hemen geliyorum."dedim ve kapadım.

Beyza'nın ağzından;
Kapı çalınca hemen açtım karşımda Güzel vardı.Bu kız isminin hakkını her haliyle veriyordu gerçekten..canım arkadaşım.

Beni baştan aşağı süzdü "Kız Beyza bu ne hal?Pantolon gömlek ne alaka?"dediğinde omuz silktim "Elbisem yok."gözleri pörtledi "Hemen ayakkabılarını giy hemen!"dediğinde hiç sorgulamadan ayakkabılarımı giydim ve çantamı elime aldım.

Yürümeye başlayınca Güzel bir taksi durdurdu.Taksiye binince "AVM'ye lütfen."sonra telefonunu çıkarıp birini aradı "Fatma şimdi hemen Dilarayı alıp AVM'ye geliyorsunuz,acil durum."

Bana sinirle baktı "Niye Elbise almadın?"omuz silktim "Pantolonla gidip Dolunayı sinir edecektim,nefret ediyorum ondan."alayla güldü "Bende zamanında Yusuftan nefret ediyordum,ama şimdi Yusufum diyorum."

Gözlerimi kaçırdım.Öyle bir şey olmazdı değil mi?Yok yok olmazdı.Hem zaten ben Burak Özçivite aşığım.

Dolunay benim tipim değil bir kere,o sarışın mavi gözlü,ben Esmer seviyorum.

"Noldu Beyza daldın?"diyen Güzele baktım "Dolunay benim tipim değil bir kere."dediğimde kaşları havalandı "İyi tamam o zaman ben Dolunaya Aşkımı ayarlarım."dediğinde gözlerim pörtledi "O kim?"dedim merakla "Yusufun kardeşi."

Sinirle gözlerimi kaçırdım "Niye onu ayarlıyorsun ki?Geçen telefonda anlatmıştın Emreyle tanıştılar diye.Emreye ayarla onu."

"Tipin değil ama kıskanıyorsun."dedi
alayla gülerek,"Kıskanmıyorum."
dediğimde araba durdu "Tabii tabii canım bende Yusufa Gıcık diyordum."değip arabadan indi.

Taksiciye parayı verip bende indim. "Konuyu kapatalım."dediğimde kolunu omuzuma attı "Ah benim canım arkadaşım Dolunayın sana attığı bakışları bir görsen,ama neyse."

Dolunayın bana attığı bakışlar mı?Yok ya!Normal bakıyor işte.

AVM'nin önünde bekleyen Fatma ve Dilarayı görünce onlarla selamlaştık ve içeri girdik.Kızlar beni hemen mağazalardan birine sürükledi.

Önce Fatmanın bana uzattığı kırmızı bir elbiseyi alıp kabine girdim.Çıktığımda hepsinin gözleri pörtledi "Ay çok kısa bu!"dedi Dilara ve elime su yeşili bir elbise verip beni kabine doğru itti.

Elbiseyi giydim ve aynada kendime baktım.İdare eder.

Dışarı çıktığımda Fatma ve Dilara aşık olmuştu ama Güzel çıkladı "Al bakim sen şunu."değip elime kadife omuzları açık olan lacivert bir elbise tutuşturdu.

Elbiseyi giyip kendime baktım.Vücudumu saran bir elbiseydi ve aşırı güzeldi.İlk defa kendime hayranlıkla bakıyordum.

Kabinden çıkıp kızlara baktım "İşte bu!"dedi hepsi aynı anda.

Basketçi Kız ve AşkWhere stories live. Discover now