BÖLÜM 5|ACI

4.5K 253 65
                                    

Okyanusta ölmez de insan,
gider bir kaşık sevdada boğulur.
-Cemal Süreya

🏀

Ondan ayrıldım ve parıldayan ela gözlerine baktım.Benim için mi böyle parlıyordu gözleri?

Düşüncemle birlikte gülümsedim.Birinin bana değer vermesi ve beni bu denli sevmesi hoşuma gidiyordu.

Kimin gitmezdi ki?

Düşüncelerimden kurtulduğum da gülüşümü izlediğini fark ettim "Ne?"dedim kıkırdayarak.Sırıtmaya başladı "Niye öyle bakıyorsun ya?"dedim gülerek.

"Çok güzelsin"dediğinde bende gülümsedim ayak uçlarıma çıkıp yanağına bir öpücük bıraktım ve hemen anahtarımla kapıyı açıp eve girdim.

Onun ise yüzünde şaşkın ama mutlu bir ifade vardı.

Elimi kalbime götürdüm ve kocaman bir iç çektim.Aşk,bu dünyadaki en değişik ama bir yöndende en güzel duyguydu.

Sırıtarak tam odama çıkacaktım ki bir adet Kuzey Büyükak beni durdurdu.

Kolunu belime sardı ve beni kendine doğru çekti "Hadi gel sana anlatmam gereken şeyler var"dedi ve gülümsedi.Onunla beraber odasına çıktım ve yatağa oturduk "Eee?"dedim.

Bir iç çekti "Bana sarıldı"dedi,gülümsedim aşık aşık etrafa bakıyordu. 'Biliyorum'demek istesemde "Nasıl?Neden ki?"diye sordum.

Bana zaten gözlerimle gördüğüm her şeyi anlattı.Bende onu gülümseyerek dinledim.Abimin Mutlu olması benide mutlu ediyordu.

"Ama şu an her şey çok yavaş ilerliyor keşke daha hızlı olsa"gülümsedim aklıma Gıcık ile atışmalarımız geldi.Bende az uğraştırmamıştım çoçuğu.Ama olsun sonuçta şimdi sevgiliydik.

"Güzel şeyler hep zaman alır abicim biz boşuna annemizin karnında dokuz ay durmadık."dedim ve gülümsedim.

Tam o anda kapı açıldı güney abim nefes nefese kendini yatağa bıraktı "Noldu?"dedi Kuzey abim "Havanın abisi"dedi abim ve derin bir nefes aldı "beni neredeyse görüyordu"kıkırdadım.Bunu gören Güney abimde bana kötü bakışlar attı "Gülmeyi keser misin canım?"dediğinde sustum.

Odama girdim ve uyumak için pijamalarımı giyip yatağıma girdim.Sadece Yusufu düşünüyordum.

Uyandım ve rutin işlerimi halledip kahvaltı için aşağı indim.

Kahvaltı yine her zamanki gibi geçti herkesi öpüp evden çıktım.Gıcık yoktu ve bu beni biraz üzmüş olsada yoluma devam ettim.

Mahallenin sonunda birisi beni belimden tutarak kendine doğru çekince hafif bir çığlık attım "Benim Güzelim korkma."tutuğum nefesi verdim ve yanağıma öpücükler bırakmış olan ve şimdi gülümseyen sevgilime baktım.

"Hiç öyle bakma ödümü patlattın!"dedim sinirle.Bana yaklaştı ve hızlıca yanağıma bir öpücük bırakıp gitti.

"Gıcık!"dedim sinirle gülümsedi ve bana doğru döndü "Bende seni çok seviyorum Basketçi kızım."gözlerimi devirdim ve yanına gittim.

Beraber okula vardığımızda Dilara Fatma ve Ozanın yanına gittik.

"Güzel benim bir fikrim var!"Fatmaya merakla baktım "Bügün sen ben Ozan Yusuf Dilara ve Efe bovlinge gidiyoruz itiraz istemiyorum tamam mı?"Yusufuma baktım omuz silkti "Bana uyar"gülümsedim "Tamam o zaman"

Basketçi Kız ve AşkWhere stories live. Discover now