BÖLÜM 4|ÇOK AŞIĞIM

4.9K 272 105
                                    

"Of be Basketçi kızım sana çok aşığım çok"
"Bende.Bende sana çok aşığım Gıcığım"

🏀

Maç bitmişti ve Gıcık bir puanla kazanmıştı. "Sanırım ağlaması gereken kişi sensin"kollarımı göğüs hizamda birleştirdim.

"Bana ne ya sen çok uzunsun.Senin hayvan gibi boyun var ben küçücük boyumla nasıl kazanayım?"dedim ve dudağımı büzerek arkamı döndüm.

Gıcık birden belimden tutup beni kaldırınca şok içinde ona baktım.Bir koluyla beni tuttu ve diğer elindeki topu bana verdi.

Ve beni daha çok kaldırdı.Ona baktım gülümsedim ve Basket attım.Sonra Gıcığa döndüm ve kollarımı boynuna sardım.

"Eşitiz"dediğinde güldüm.Ayaklarım hala tam yerde değildi "Beni bıraksan mı artık?"Bana baktı şu an ondan beş santim falan büyüktüm.

"Hiç bırakasım yok ama"gülümsedim "Ama bırakmalısın"beni yere bıraktığında ikimizde gülüyorduk.

"Bana sakın küsme tamam mı?"dedi benim boyuma doğru eğilerek.Gülümsedim ve başımla onayladım.

Topu aldı ve benimde elimden tutarak sahadan çıktı ve tam o sırada birileri sahaya doğru geliyordu gözlerimi kısarak daha net görmeye çalıştığımda bunun Kuzey abim olduğunu fark ettim hemde yanında şu Dünya denilen kız ile.

Hemen Gıcığı çalılıklara attım ve yanına oturdum. "Güzelim ne yap-"elimle ağzını kapadım "Kuzey abim burda"diye fısıldadığımda gözleri fal taşı gibi açıldı.

Elimi yavaşça ağzından çektim ve banka oturmuş sohbet eden Kuzey abimleri izledim.

"O gün yanımda olup bana destek olduğun için teşekkür ederim sonuçta Emre benim kardeşim sayılır"kız gülümsedi ve Abimin elini tuttu "Sen ne zaman istersen ben senin yanında olurum ve ayrıca sana her zaman destek çıkmayada hazırım"

Abim gülümsedi gözlerinin içi parlıyordu adeta "Sağ ol"dedi ve kollarını açtı.Kız biraz çekinerek abime yanaştı ve ona sımsıkı sarıldı.Azıcık kıskanmıştım ama sonuçta o abimin sevdiği kız diye bişey demiyorum.

"Ben artık gitsem iyi olur malum geç oldu"Abim gülümsedi. "Ben seni bırakayım"kalkıp uzaklaştıklarından emin olunca Gıcığa baktım.

"Abini mutlu görmek senide Mutlu ediyor değil mi?"gülümsedim "Evet ama beni daha çok Mutlu eden şeyler de var"Bana biraz yaklaştı ve "Neymiş onlar?" diye sordu "Bir adet Gıcık gülünce iki yanağın da böyle belediğe çukurları çıkıyor ya onlar"dedim ve parmaklarımı yanaklarına batırdım.

Gülümsedi ve ellerimi tuttu o an Gıcığın elinin deminkinin aksine yumuşak olmadığını fark ettim hemen elini elime aldım "Noldu buralara?"diye sordum üzgün bir şekilde.

Hafiften avuç içleri soyulmuştu. "Buraya beni ittin ya orda refleks olarak ellerimi kullandım ama bişey olmaz"gözlerim dolmuştu.Benim yüzümden acı çekmesini istemiyordum ne kadar küçük bir acı olsada.

Ellerini elime aldım ve ikisininde avuç içlerini öpüp başımı boynuna gömdüm. "Özür dilerim"diye mırıldandım "Özüre gerek yok ki Güzelim,sen ne yaparsan yap başım gözüm üstüne"gülümsedim ve ona baktım.

Ve birden Saçında gördüğüm örümcekle fırladım.Hatta fırlarken çığlık attım "Güzelim ne oldu"o da çalılıklardan çıkarken saçını işaret ettim "Örümcek var"diye bağırdım.

Basketçi Kız ve AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin