BÖLÜM 14|HER ŞEYİM

4.4K 237 266
                                    

"Sende yüreğim var,
Canım var,
Aklım fikrim var,
Sende her şeyim var."
-Nazım Hikmet Ran

🏀

Emrenin ağzından;

Sıkıntılı bir nefes verip telefonu kenara koydum.Canım çok sıkılıyordu Hastanede.Bir saat sonra fizik tedavim vardı.

Baş ucumda duran sürahiyi almak istedim ama ulaşamıyordum.Tam o sırada kapı açıldı "Aşk ben çikolatalı süt bulamadım muzlu aldım bunu içe-"içeri girmiş olan kıza baktım.

Beni görünce sustu "Şey ben kardeşimin odası sandım da."dedi şaşkın bir gülümsemeyle.Bende gülümsedim "Sorun değil." Baş ucumda duran sürahiye baktı.

"Bir dakika,"deyip yanıma geldi bardağa su doldurup bana uzattı gülümseyerek,gülümsedim ve elinden bardağı aldım alırken ellerimiz birbirimize değince gözlerim okyanus mavisi gözlerine kaydı.

"Teşekkür ederim."gülümsemesi genişledi "Bişey değil."kapı tıklanınca bakışlarımız kapıya yöneldi Güzel ve Yusuf girdi içeri.Demek barışmıştılar.

Güzelin Mutlu olması bana yeterdi,ne kadar beni sevmesede bunu artık içime gömebilirdim.

Yusuf şaşkınlıkla yanımdaki kıza baktı "Aşkım?"dedi Yusuf kızdan gözlerini ayırmadan kız da şok içinde bakıyordu "Abi?"Abi mi?

"Abi mi?"dedim şaşkınlıkla "He Abi!"dedi Yusuf ikimize çatık kaşlarla bakarak Güzel Yusufun kolunu tuttu "Yusufum beni kardeşinle tanıştırmayacak mısın?"Yusuf Güzele baktığı an yüzü yumuşadı ve başıyla onu onayladı.

"Aşkım bu Güzel,Güzel bu Aşkım."Güzel gülümsedi ve elini uzattı kız da gülümseyerek Güzelin elini sıktı "Demek abimin her akşam fotoğraflarına bakıp uyuya kaldığı kız sensin."Yusufun gözleri pörtledi ve sinirle kardeşine baktı.

"Yaz!"dediğinde kardeşi kaşlarını çattı "Kaç kere dedim öyle deme diye!"Güzel kıkırdadı ve bana baktı.

"Siz Emreyle tanışıyor musunuz?"Aşkım'a baktım "Sayılır."bana dönüp elini uzattı "Aşkım."gülümsedim ve elini elime aldım "Emre."

Güzelin ağzından;

"Emre."Aşkım ve Emre gözlerine bakarken Gıcığa baktım sinirle onların ellerine baktı "Emre Aşkım'in ilk ismi Yaz öyle seslen ona."dedi Yusuf Aşkım'ı sinir etmek için,kaşlarımı çatıp emreye baktım ve başımı salladım "Belliki öyle denmesini sevmiyorda Aşkım diye tanıttı kendini."

Bu sefer Emroşuma gülümsedim.Yusuf daha çok dayanamaz hale gelmiş olmalı ki "Ne işin var senin burda Aşkım?"diye sordu Aşkım elini Emremin elinden çekip Yusufuma döndü.

"Ben burayı Aşk'ın odası sanmıştım ama yanlış odaya girmişim sonrada Emreye su verdim."Yusufun kaşları daha çok çatıldı "Niye Emre suyu kendisi alamıyor mu?"

Sinirle koluna vurduğumda bana baktı Yusufum ya da daha doğrusu hayvancığım.Sinirli yüzümü yumuşatıp fısıldadım "Sevgilim nasıl alsın Emre suyu bacaklarını hissetmiyor."Gıcığın yüzünde bir tebessüm belirdi "Sevgilim."diye fısıldadı.

Sonra Aşkıma döndü "Hadi git Aşk'ın yanına."deminden beri sormak istediğim soruyu sordum "Aşk niye hastanede?"Gıcık bana döndü "Geçen normalden çok daha uzun bir nöbet geçirdi bu yüzden test felan yaptılar bir de göz altında tutmak istiyorlar."

Basketçi Kız ve AşkWhere stories live. Discover now