BÖLÜM 23|EVLENELİM

3.4K 214 167
                                    

"Dünyam olur musun Deli kız?"

🏀

Şu an Arabada oturup eve gidiyorduk ve Yusuf yüzünden doğru dürüst oynayamamıştık.

Beyefendi önce kardeşini kıskanıp kardeşiyle bir takım oluşturdu,sonra beni Emreden kıskanıp oynatmadı ve en sonunda eve gitmek için anlaştık.

Aşkımı hemen Emreyle yollamıştım.Yusufada trip atıyordum.

Arabaya bindiğimizden beri ikimizde tek kelime etmemiştik ve ben sadece dışarıyı izliyordum.

Kucağımdaki el'in üstünde bir el hissedince elimi çektim "Basketçi kızım yapma böyle!"dedi Gıcık sitem ederek.

Çok sinirlenmiştim ona,onun yüzünden doğru dürüst oynayamamıştık. "Canım,Birtanem,Güzelim,Her şeyim,yaşam kaynağım yapma böyle kurban olayım."

Omuz silktim "Güzelim konuşsana dilini mi yuttun?"Oh oluyor sana Gıcık!Oflayıp arabayı biraz daha sürüp uçuruma benzeyen bir yere çektiğinde ona hala dönmedim.

Arabadan indiğinde hala hiç bir kılımı dahi kıpırdatmadım.Kapımı açtığında diğer tarafa döndüm.

Saçlarımı okşamaya başladığında başımı çektim "Birtanem bak bi bana."yine omuz silktiğimde yüzümü avuçlarının arasına alıp ona bakmamı sağladı.

"Özür dilerim.."özür dilemesine şaşarken "Tamam sen nasıl istersen öyle olsun,Emreyle Aşkımı bir süreliğine görmemezlikten gelebilirim.Ama sadece bir süre." dediğinde daha çok şaştım.

Gözlerimi eğilip bana bakan Yusufumun üzerinde gezdirdim.Sonra ona sımsıkı sarıldım.

Biraz geri çekilip yanaklarını defalarca öptüm.Emre bu duruma çok sevinecekti.

"Ama benide Emreden kıskanmak yok."dediğim şeyle oflayıp başıyla onaylayınca saçlarından öptüm.

"Teşekkür ederim Sevgilim."dediğimde gülümsedi "Bir şey değil Sevgilim."Beni birden kucağına aldığında küçük bir çığlık attım ve kollarımı boyununa doladım.

"Yusuf!Hava çok soğuk eve gidelim."omuz silkip beni çimenlerin üstüne bırakıp kendiside yanıma oturdu.

Başımı göğsüne yasladığında kollarımı gülümseyerek beline sardım "Güzel?"çenemi göğsüne yaslayarak ona baktım "Efendim?"

Gülümsedi ve bir elini yanağıma yerleştirip okşamaya başladı "Evlenelim mi?"sorduğu soruyla gözlerim kocaman açılırken ona hayretle baktım.

"Ne?"dedim şaşkınca,anlıma uzun bir öpücük bırakıp geri çekildi "Şimdi değil,mesleğimizi elimize alınca."bu sefer bende gülümsedim ve sadece başımla onayladım.

Sonra başımı yine göğsüne gömdüm.Elimi eline alıp parmağıma bir yüzük taktığında doğruldum "Ben biraz aceleciğim."dediği şeyle kıkırdayıp parmağıma baktım.

Tek taş değildi,üç tane mavi taşı olan çok sade bir yüzüktü. "Tek taşı sonraya saklarız diye düşündüm.Şimdilik üç taş."

Başımı yine göğsüne gömüp ona sımsıkı sarıldım "Sana çok aşığım Gıcık."o da kollarını bana sardı "Bende sana aşığım Basketçi kız."

****

Eve geldiğimde hemen odama girip elimdeki yüzüğe baktım.Bir gün buraya bir tek taş gelecekti..sonra bir nişan yüzüğü..Hayali bile çok güzel.

Basketçi Kız ve AşkWhere stories live. Discover now