BÖLÜM 26|SENİ SEVİYORUM

3.1K 203 108
                                    

"Seni seviyorum'u geç ben sana aşığım."

🏀

Bügün sabah erkenden uyanmış ve hazırlanmaya başlamıştım.Yusufumun yanına gidecektim çünkü.

Dün akşam Valideme her şeyi baştan sona anlatmıştım.O da bana niye daha önce anlatmadım diye sorup durmuştu.Çünkü Yusufumu tanıyordu Nilay teyze çok uğrardı bize.

Zaten Yusuf ile sevgili olduğumu duyunca Validem pek memnun olmuştu,yok o çok iyi çoçuk yok ondan iyisini bulamazmışım.Asıl Yusufum benden iyisini bulamaz,ama tabii bende ondan iyisini.

Makyajımı bitirip ayağa kalktım.Çok az makyaj yapmıştım sırf şirketteki kızlardan güzel olmak için.

Üstüme dizimin altında biten siyah bir kalem etek giyip üstüme su yeşili saten bir gömlek giymiştim.Gömleğimin ilk iki düğmesini açık bırakmıştım.

Yusufun bana bir ara aldığı ve hiç çıkarmadığım siyah bir tane taşı olan sade kolyemde görünüyordu.

Üstüme bir kez daha bakıp siyah kabanımı elime alıp siyah deri çantamıda koluma taktım.

Merdivenlere yöneleceğim sırada belimden çekilince şaşkınca beni tutan kişiye baktım "Oo bu ne güzellik?"gülümsedim "Bir işim var."Güney abim kaşlarını kaldırdı "Bilirim ben o işleri,Yusufun yanına gidiyorsun değil mi?"

Sırıttım Kuzey ve Güney abim Yusufumla tanışmıştı. "Evet Abicim."Abim elimden tutup beni döndürürken ıslık çaldı "Hava duymasın ondan bile güzel oldun."

Sonra bakışları elimdeki tektaşa kaydı "Lan!"onun şaşkınlığı yüzünden güldüm "Benden önce evlenmek yok."

Abim yüzünden kahkaha attım "Sen nasıl istersen Abicim."değip yanağına bir öpücük bıraktım.Beraber aşağa indiğimizde kahvaltı masasında oturan iki kişiyi görünce şaşkınca baktım "Süpriz!"dedi Kuzey abim ve Dünya ablam aynı anda.

Hemen gidip Dünya ablama sarıldım "Ay karnın çok büyümüş."diyerek elimi karnına koydum "Cinsiyeti belli mi?"gülümsedi "Kız."gözlerim pörtledi "Kız hala'ya benzermiş!Benim kadar güzel bir kızınız olucak."Dünya abla kahkaha atarken Kuzey abime kaydı bakışlarım.

"Sen niye yüzünü astın Abicim."Abim bana baktı "Önce Dünyaya sarıl sen."güldüm ve kollarımı omuzlarına sarıp yanağına bir öpücük bıraktım o da gülümseyip benim yanağıma bir öpücük bıraktı.

Yerime oturduğumda herkes tek tek beni süzdü "Nereye böyle?Bügün izinliydin?"diye soran Babama döndüm "Şey.."Validem elinde çaydanlıkla gelip çayları doldururken "Nereye olcak canım,kızlarla bulaşacak."dedi ve bana göz kırptı.

Gülümsedim,iyi kurtuldum.Yani artık Babama Validem anlatırdı Yusuf konusunu.

Kuzey abim kulağıma yaklaşıp "Tektaşı gördüm."diye fısıldadı.Yutkundum ve ona baktım.

Kahvaltımı bitirip topuklularımı giydim ve evden çıktım.Tam araba yöneleceğim sırada Aşkım ve Emre dikkatimi çekti.

Emre Aşkımı kendisi ve arabası arasına sıkıştırmış sırıtarak bir şey anlatıyordu. "Valla ben bilmem ama Gülşen teyze sizi görürse mahallede dedikodunuz çıkar."İkiside bana baktı "Sen nereye böyle."

At kuyruğu olan saçımı olduğu kadar savurdum "Sevgilimin yanına."dedim Aşkım hızla yanıma geldi "O tektaş mı?"değip elimi tuttuğunda güldüm "Bir dakika bakiyim tektaş mı?Ha evet tektaş hatta abinin aldığı tektaş."

Basketçi Kız ve AşkNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ