dokuz

5.2K 501 657
                                    

Baekhyun'un şahit olduğu tartışma,

*

"Yeni video konusu buldum."

Jieun Chanyeol'ün kolunun altında oturup gözleri televizyondayken söylemişti. Chanyeol dediği şeyle ilgilenmedi ve önündeki filmi izlemeye devam etti.

"Yeni video konusu buldum diyorum." Jieun cümlesini yinelediğinde Chanyeol gözlerini televizyondan çekip kolunun altında oturan kız arkadaşına döndü. "İyi aşkım."

"Çekeceğim videoda sen de olacaksın." Jieun'un hızla cevap vermesiyle Chanyeol'ün gözleri şaşkınlıkla büyüdü çünkü Jieun'un kanalı makyaj videoları üstüneydi. Chanyeol'ün makyaj kanalında işi neydi?

"Anlamadım."

"Makyajımı seslendireceksin." Jieun oturduğu yerde dikleşerek söyledi ve Chanyeol'ün kolunun altından çıktı. Chanyeol yüzüne birkaç saniye boş boş baktıktan sonra kendini tutamayıp kahkaha atmaya başladı. "Ciddi değilsin, değil mi?"

"Ciddiyim Chanyeol." Jieun Chanyeol'ün aksine oldukça ciddi bir şekilde cevap verdiğinde Chanyeol yavaş yavaş sakinleşti ve durdu. "Bunu hayatta yapmam."

"Nedenmiş o?" Jieun bunu gerçekten yapmak istiyordu.

"Bak aşkım," Chanyeol sevgilisinin elini tuttu. "Biz o utanç verici YouTuber çiftler gibi değiliz ve o utanç verici videoyu yapmayacağız. Hem zaten makyaj malzemeleri hakkında bilgim var, videoyu çekecek olsak bile komik hiçbir yanı olmayacaktır."

Chanyeol'ün cevabına karşı Jieun'un yüzü düşmüştü. Evet bu tarz videolar fazlasıyla utanç vericiydi ancak eğlenceli olacağını düşünüyordu. Hem videosu çokça izlenme de alırdı.

"Başka zaman başka videolar çekelim. Tamam mı?" Genç kız sevgilisinin onu reddetmesiyle dudaklarını büzdü ama daha fazla üstelemedi. "Tamam."

"Şimdi bize yeniden kahve yapmaya gidiyorum." Chanyeol önlerindeki boş bardakları alıp yerinden kalktı ve mutfağına yöneldi. Bu sırada da telefonuna mesaj gelmişti, Jieun yanındaki telefona uzandı ve ekranını açtı. Mesaj Jongin'dendi.

"Jongin mesaj atmış." Mutfaktaki erkek arkadaşına seslendiğinde Chanyeol'den cevap gecikmedi. "Mesajı okusana."

Jieun ekran kilidini açtıktan sonra tam Jongin'in attığı mesajın üstüne tıklayacaktı ki başka bir bildirimle durdu. Daha önce ismini bile görmediği biri Chanyeol'e mesaj atmıştı.

[bbhyun: chanyeol]
[bbhyun: ben eve geldim]
[bbhyun: sen evde misin]

Jieun'un kaşları gördüğü mesajlarla çatılırken bildirimin üstüne tıkladı ve onu epeyce bir konuşma karşıladı.

Jieun mesaja görüldü atmayı umursamadan ilk konuşmaya kadar çıktı ve hepsini baştan okumaya başladı. Bu sırada içeriye Chanyeol elinde kahve bardaklarıyla geri dönmüştü. "Jongin'in mesajını okumadın?"

Jieun içeri girdiğini fark etmediği erkek arkadaşının sesiyle kafasını hızla ona doğru çevirdi ve hiçbir şey demeden yüzüne bakmaya başladı.

"Jieun?" Chanyeol kahve bardaklarını önlerine geri koyarken söyledi. Jieun adeta donmuş gibiydi. "Jieun, bir sorun mu var?"

"Bu kim?" Jieun hâlâ gözlerini kırpmadan telefonu Chanyeol'e doğru çevirdiğinde Chanyeol kaşlarını çattı ve genç kızın gösterdiği şeye baktı. Yani Baekhyun'la olan konuşmalarına.

"Ha, Baekhy-"

"İsmini sormuyorum sana!" Jieun birden kükrediğinde Chanyeol yerinde sıçradı çünkü çok bağırmıştı. "Ne bağırıyorsun?"

Skate | ChanBaek Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin