kırk beş

3.4K 369 177
                                    

"Hmm, bacakların titriyor senin."

"Hadi canım şaka yapıyorsun."

Baekhyun ve Chanyeol, üst üste gelen şeylerden dolayı birlikte paten sürme denemesi yapacaklarını unutmuşlardı. Sonunda akıllarına geldiğinde ilişkilerinin üçüncü haftalarındalardı ve geç olsun güç olmasın deyip patenlerini almışlar ve Baekhyun'un evinde birlikte paten sürmeye hazırlamışlardı kendilerini. Baekhyun'un evindelerdi çünkü, Chanyeol'ün alt komşusuna ses yapmak istememişlerdi.

İkisi diğer odalardan biraz daha büyük olan salonda patenlerini giymişti, Chanyeol rahat rahat yürüyordu ama Baekhyun dik durmakta bile zorlanıyordu. Bacakları titriyordu hep.

"Zayıflıktan bunlar hep zayıflıktan." Chanyeol sevgilisinin bacaklarına bakarken söyledi ve elinden tuttu. Baekhyun göz devirmişti. "Bari bunu zayıflığa bağlama."

"Bacakların çubuk gibi çubuk. Nasıl yürüyorsun sen onların üstünde?"

"Abartma istersen."

"Aa doğru yürüyemiyordun." Chanyeol sevgilisinin ellerinden onu yavaş yavaş çekiştirmeye başladı. Yürütmeye çalışıyordu.

"Senin elinden tutarak koşarım bile bunlarla ben." Baekhyun düzgün adım atmak için yere bakarken söyledi. Chanyeol gülmüştü. "Yavaş yavaş elini bırakacağım, yani alıştıktan sonra. Şimdilik böyle idare edeceğiz."

Baekhyun tek başına ayağa kalktığında yere üç kere çakılmış olabilirdi de.

"Ben yapamam bunu tek başıma." dedi Baekhyun. "En iyisi ben oturayım sen karşımda paten falan sür ben de izleyeyim."

"Benim şovlarım için çok küçük burası." Chanyeol büyük bir gururla söyledi ve kapıya geldiklerini fark edip geri döndü.

"Böyle deyip deyip ardına hızlı gitmeye çalışırken pat diye yere çakılsan çok gülerim."

"Çakılmam ben."

"Ellerimi bir bıraksana." Baekhyun dengesini sağladığını düşündüğü için söyledi. "Emin misin?"

"Eminim, bu sefer yaparmışım gibi geldi." dediğinde Chanyeol yavaşça elini bıraktı ve Baekhyun dik durmayı başardı. Ama asıl sorun Baekhyun adım atmaya çalıştığında gerçekleşti çünkü yere pat diye düşecekken Chanyeol belinden tutup engel olmuştu. "Yapamazmışsın."

"Patenler berbat şeyler." dedi Baekhyun yakınındaki yüze, Chanyeol karşısındaki tatlılığa dayanamadı ve dudağına minik bir öpücük kondurdu. Baekhyun sevgilisinin minik öpücüğüne gülümsedi. "İçerideki Kyungsoo'ya dikkat etmeliyiz bence."

"Odadan çıkmaz o boşver." deyip sevgilisinin dudaklarına yeniden yaklaştı ve bu sefer biraz daha uzun soluklu bir öpücük başlattı. Baekhyun sevgilisinin yumuşak öpücüğüne yumuşakça karşılık verdi. Öpücük birkaç saniye daha devam ettikten sonra ayrıldılar ve birden karşılarında dikilen Kyungsoo'yu buldular.

İkisi de yerlerinde sıçrarken Baekhyun az kalsın dengesini kaybediyordu, Chanyeol sevgilisinin beline daha sıkı sarılırken Kyungsoo konuştu.

"Evimde öpüş kokuş yasak."

"Kyungsoo sen sap olduğundan bizi kıskanıyorsun değil mi?" Chanyeol şakayla karışık sorduğunda Kyungsoo göz devirip mutfağa gitti.

"Jongin'i reddederse böyle olur." dedi Chanyeol Baekhyun'u koltuğa götürüp oturturken. Baekhyun'un gözleri kocaman açılmıştı. "Jongin mi?"

"Haberin yok muydu?"

"Hayır, hiçbir şey bilmiyorum." Patenlerini çıkarırken söyledi. "Jongin Kyungsoo'ya arkadaşlık teklifi mi etmiş?"

"Yani tam teklif sayılmaz ama hoşlandığını açıkça söylemiş. Ve Kyungsoo iyi arkadaş olabiliriz ama teklifini falan kabul edemem demiş." derken Baekhyun şaşkınlıkla bakıyordu.

"Aynı evde yaşıyorsunuz ve birbirinizden haberiniz yok mu?"

"Kyungsoo ilk aşk olayını anlatmak istememiş olabilir ama kırıldım şu an."

"Ve Jongin asla arkadaş olmayı kabul etmiyor. Yani hala biraz bozuk kuzenine."

Baekhyun kafasını salladı. "Jongin'in ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. Haklı da."

"Bence de."

"Dedikodumu yapmayı bitirir misiniz artık?" Kyungsoo mutfaktan seslendiğinde ikisi de konuşmayı kesti. Kyungsoo elinde kahve bardağıyla odaya geri döndü ve patenlerini çıkarmış ikiliye dikti bakışlarını.

"Jongin'e kaba bir dille konuşmadım. Bunu yapamayacağımı kibar bir şekilde belirttim ve iyi biri olduğu için sıradan iki arkadaş olabiliriz dedim. Ve o yaklaşık bir aydır ki bir cevap vermedi bile. Biraz da onun kendini garip garip naza çekmesinin dedikodusunu yapın." deyip karşısındaki ikilinin bir şey demesini beklemeden odasına geri gitti.

"Hangisi haklı çözemedim." dedi Chanyeol. Baekhyun da kafasını salladı.

"Bir ara Jongin'le de konuşalım. Ama şimdi aşağı sana inelim çünkü paten sürmekten çok sıkıldım."

Chanyeol sevgilisinin dediği şeyle gülümsedi. "Olur."

Baekhyun patenini salonun ortasında bırakırken Chanyeol de çantasına koymuştu. Birlikte sessizce Kyungsoo'ya haber vermeden evden çıktılar ve Chanyeol'ün evine geldiler.

Şimdi daha güzel vakit geçirebilirlerdi. Ve birbirlerini çok daha rahatça öpebilirlerdi.

...

dün çok tatlı bir okuyucum mesaj atmıştı, fici tamamen minimal warm dinleyerek okumuş, böyle çok güzel oluyor diğer okuyucularına da önermelisin dedi, medyaya minimal warm'u koydum belki dinleyerek okumak istersiniz diye <3 görüşürüzz

Skate | ChanBaek Where stories live. Discover now