kırk

3.5K 410 363
                                    

Sabah olmuştu. Gece çok güzeldi, Chanyeol ve Baekhyun birbirlerine çok ani bir şekilde açılıp öpüşmüşlerdi. Her şey iyiydi, birlikte gece oturup sohbet etmişler, birbirlerinden ilk ne zaman hoşlandıklarını hep anlatmışlardı. Sonrasında Chanyeol'ün aklına Baekhyun'un verdiği oyun sözü geldiğinde gece gece oyun oynamışlar ve gece dört gibi Baekhyun koltuğun üstünde uyuyakalmıştı.

Chanyeol henüz birkaç saatlik sevgilisini yeniden geçen günkü misafir odasına taşımış ve yatırmıştı, yanında yatmayı çok isterdi ama Baekhyun bundan uyandığı zaman hoşlanmayabilirdi. Sevgilisinin ilk günden kendisinden soğumasını istemezdi, o yüzden gece ayrı yerlerde uyumuşlardı ve şimdi de sabah olmuştu.

Saat dokuzu geçiyordu, Baekhyun uyanmış ve saate bakmak istemişti ancak odada saat olmadığından telefonunu açmak zorunda kalmıştı. İnterneti açık olduğundan dolayı telefonu açar açmaz epey bir bildirim yağmuru olmuştu ve Baekhyun'un telefonu donmuştu.

Bildirimlerden başı şişen Baekhyun kafasını yastığa gömdü ve bir süre bekledi. Sonunda telefon susunca ekranını açtı ve üstten gelen mesajlara baktı. Beklediği gibi mesajlar gruptandı ve gece boyu sanırım hiç de susmamışlardı. Baekhyun gözlerini devirdi ve yüzünü yeniden yastığa gömdü. Bu sırada da daha birkaç saatlik erkek arkadaşı odasının kapısını aralamıştı hafifçe.

"Uyandın mı?" Yavaşça Baekhyun'un yanına adımlarken Baekhyun ona çekti bakışlarını ve gülümsedi. Bu sırada gruptan yine bir mesaj gelmişti.

*

sehun: UYANMIŞ TELEFONUNU AÇMIŞ MESAJLAR İLETİLDİ ŞU AN

sehun: BAEKHYUN ŞEREFSİZİ CEVAP VER MESAJLARIMIZA

*

Baekhyun mesajı görünce telefonun ekranını kapatıp arkasını döndü ve uyumaya çalıştı yeniden. Chanyeol konuşmadan edemedi.

"Mesaja bakmayacak mısın?"

"Gruptakiler susmuyor." Boğuk sesiyle cevapladı Baekhyun onu. Chanyeol görmeyeceğini bildiği halde başını salladı. Bu sırada telefona yeni bir bildirim daha gelmişti.

*

kyungsoo: chanyeol'ün yanındayken bakar mı? sanmam.

*

"Chanyeol şunların susması için gruba gir ve yaz ne olursun." Baekhyun uyumaya çalışırken yalvararak söyledi. Chanyeol şaşırmıştı çünkü bunu asla beklemiyordu.

"Ben mi yazayım?" Sorduğunda Baekhyun hm'ladı. "Evet sen yaz. Uyumak istiyorum çünkü."

Chanyeol dediği şeyle çekingence telefona uzandı ve ekranı açtı. "Şifren ne?"

"sehunuçokseviyorum. Hepsi küçük harflerle." Baekhyun mırıldanınca Chanyeol'ün kaşları çatıldı. Bu ne saçma şifreydi.

Yine de bir şey demeden şifreyi yazdı ve ana ekranı açtı Chanyeol. Gruba girerken konuştu. "Ne yazmalıyım?"

"Sevgilim uyuyor rahatsız etmeyin, de." Baekhyun mırıldanarak söylediğinde Chanyeol ağzından çıkan sevgilim kelimesiyle yutkunmuştu. Baekhyun da şu an uykusuz olmasaydı kesin böyle bir kelimeyi bir türlü söyleyemezdi.

Skate | ChanBaek Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang