¹⁹

1.7K 296 12
                                    

minho, hogwartsta güzel başlayıp zorluklarla geçirmek zorunda kaldığı altı yılda, çok az arkadaş edinmiş, birçok kişiyi terslemiş, okulun yarısından fazlasının kendisinden nefret etmesini sağlamış ve birçok da maç kazanmış yetenekli ve slytherinli bir öğrenciydi. herkes onun soğuk davranışları altında ezilirdi. ancak ilk defa, şu an karşısında duran ve kediye dönüştüğü için rüyada olduğunu düşünmesine sebep olan han jisung sayesinde bu soğuk bakışlar erimiş ve içinde yumuşacık duygular barındıran kalbi açığa çıkmıştı.

daha önce kimsenin ona böyle yaklaşmamış olmasından mı, yoksa onun gizliden gizliye bir kedi olmasından mı bilinmez ama, içten içe onu kendisinden iyi tanıması ve gözlerine her baktığında bütün sırlarını bulabilmesi bile bu kalbin erimesi için yetip de artacak bir nedendi. üstelik onun o sevimli gülüşü, etrafa yaydığı enerji ve hiç düşünmeden cesurca yaptığı pek çok davranışı dahil bile olmadığı halde.

ancak şimdi ikisi için de işler epey karışıktı. aslında sürekli olarak dönüşüm geçiren jisungun kafası daha karışıktı ancak kimse bunu anlayamazdı. minho ise, şayet ona sorsalar, birisinin sırf kendisine yakın olmak için animagus haline dönüşüp yanına geleceğine asla imkan vermezdi. bugüne kadar ondan hoşlandığını iddia eden kimse, onun için böyle cesur bir adım atmayı göze almazdı.

ancak bu, her zamanki han jisung'du işte. fazla düşünmezdi, hislerinin götürdüğü yere koşarak, hatta süpürgesine binip uçarak gitmekten de çekinmezdi. herkesin korktuğu insanlara doğru bir adım atıp onları çözmeye çalışmaktan da çekinmezdi. ağzına gelen flörtöz sözleri doğrudan söylemekten ve bütün kuralları çiğnemekten de çekinmezdi.

ve belki de minho, onun tüm bu cesaretine kapılmıştı farkında bile olmadan. üstelik bu çocuğun kendi doğasını da bozduğunun farkındaydı. sürekli aptal gibi gülen yüzünden bile onun ne kadar hızlı ve etkili bir değişim dönemine girdiği, kalbinde, hayalinde bile olamayacak kadar duyguların nasıl kanatlandığı anlaşılabilirdi.

şimdi ise, ıslak saçlarını kurulayıp çıkmaya ve slytherin yurduna gidip güzel bir uyku çekmeye hazırlanan lee minho, birkaç saniye öncesinde jisung olan bedenin aniden kediye dönüşmesine bakakalmış ve herhangi bir tepki vermemişti. klasik büyü dünyası falan filan... her şey tamamdı ve alışmamış da değildi. ancak bu da neyin nesiydi şimdi? biçim değiştirmede hiç de iyi olmayan han jisung, gözünün önünde, yalnızca biçim değiştirme profesörlerinin yapabileceği bir şeyi gerçekleştirerek kendini saniyeler içinde bir kediye çevirmişti.

doğrusu bir rüyada olma imkanının epey yüksek olduğuna inanıyordu artık. belki de gözünü açacaktı ve 11 yaşındaki küçük bir çocuk olarak muggle dünyasındaki sakin yaşamında uyanacak ve böyle bir dünyanın varlığından bile haberdar olmayacaktı. ancak bu kesinlikle en son isteyeceği şey olurdu

hangi dünyada olursa olsun, yanında jisungun olmasını ve her zaman o aydınlık gözleriyle kendine moral olmasını istiyordu.

minho, biraz geç de olsa bunun bir rüya olmadığını fark ettiğinde ağzından çıkan küfürlere engel olamamıştı. sonra hala sakinlrşrmrmiş de olsa küfürleri durdurdupunda "inanmıyorum...jisung?" demişti titreyen sesiyle. kalbinin gürültülerini duyuyor olsa da almadığı nefeslere bakılırsa böyle bir organın varlığını çoktan unutmuştu, hatta... jisunga kaptırdığından beri?

karşısında bir kedi olarak o küçük sevimli patileriyle minhonun kucağına tırmanmaya çabalayan şu sevimli şeyin- bilmiyordu, kedi mi yoksa jisung mu demeliydi? kediye sevimli derse jisunga mı demiş olurdu? kafası çok daha fazla karışmıştı.- bu kedinin gülümsemesinin açıkça görülmesi çok tuhaftı.

cat|minsung✓Where stories live. Discover now