13 Haziran 1971

1.1K 95 4
                                    

Sevgili günlük!

Bugün Sev in bana ne gösterdiğini anlatsam inanamazsın! Meğerse evimizin yanındaki küçük göletin içinde plimper adında iki bacaklı balıklar yaşıyormuş.

Çok kücük ve sevimli görünüyorlar. Dokunmak istedim fakat Sev gövdesindeki iğnelerin elime batarsa zehirlenebileceğimi söyledi. Sadece o da değilmiş, Hogwarts ta sihirli yaratıkların yüzlercesi varmış. Oraya gitmek için can atıyorum.

Sev in büyüler ve yaratıklar konusunda benden daha fazla bilgisi var gibi. Keşke ben de onun gibi olabilseydim....Bazen onu kıskanmıyor değilim ve bu beni çok üzüyor.

Ya herkes Sev gibiyse? Ya hiçbir şey bilmeyen tek kişi bensem ve okuldan atılırsam? Sev e bundan bahsetmek istedim fakat benimle dalga geçmesinden korkuyorum. Arkadaş olsak da ne bileyim... Benim bir korkak olduğumu düşünmesini istemiyorum.

Tuney ile bunu konuşmak istedim fakat... biliyorsun. Büyünün B sinden nefret ediyorken onunla sohbet edebilmek çok zor. Zaten bu sabah portakal suyu bardağını yanlışlık üzerine paylattığım için benimle konuşmuyor. Onun için yanında büyü gücümü bastırmaya çalışıyorum fakat kontrol edemiyorum. Sanki engellemeye çalıştıkça daha da büyüyor...

Ona plimper i göstermek istedim fakat şiddetle reddetti. Ne söylediğini söylemeyeceğim çünkü buraya yazmamı istemezsin :(

Bu yüzden plimperi sana göstereceğim, alta çiziyorum...

Sevimli, öyle değil mi? Hatta birazcık da komik buluyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Sevimli, öyle değil mi? Hatta birazcık da komik buluyorum. Sabah ilk iş yeniden göle gideceğim. Sev e eldiven takmanın güvenli olup olmadığını sorduktan sonra elbette.

Şimdilik bu kadar, gitmeliyim. Annemle alışverişe çıkacağız. - bana marketteki reyonlarö havaya uçurmamak konusunda iyi şanslar dile-

Sonra görüşürüz!

Diary of Lily Evans🥀Where stories live. Discover now