7 Kasım 1975

725 73 45
                                    

Olmuyor, yapamıyorum. Buradaki tek sırdaşım sadece sensin sevgili günlük ve birine içimi dökemezsem aklımı kaçıracağım. Malesef verdiğim sözü tutamayacağım.

Evet, konuyu tahmin ediyorsundur.

POTTER.

Potter ve onun gerizekalı beyni!
Potter ve onun azgın ergenliği!
Potter ve onun ekürisi Black!

Hepsinden, her şeyinden bıktım. Dumbledore un bizi nasıl sınıf başkanı yaptığına hala inanamıyorum. Bir ümit bunun onu olgunlaştıracağını sanmıştım ama karakterinde zerre değişme yok!

Nato mermer, nato kafa!

Konunun Black ile ne alakası olduğunu soracaksın, hemen bir açıklama getireyim.

Marlene ile çıkmaya başladılar.

Yani şuan bu cümleyi nasıl yazdığımı bile bilmiyorum. Resmen çılgınlığın vücut bulmuş hali gibiler. En kötü tarafı da Marlene nin kabul etmesi. Ama neden? Birinci sınıftan beri onunla dalga geçen kendisiydi. Şımdı ne değişmişti?

Dorcas bu sorunun cevabını ergenlik olarak yanıtlıyordu.

Nedense ikimiz de bu ilişkinin uzun soluklu olacağına inanmıyoruz fakat bunu Marlene a söylememe kararı aldık. Açıkçası kiminle birlikte olduğu beni ilgilendirmiyor. Istediğim tek şey Black in onu üzmemesi. Çünkü kendisinin uzun soluklu ilişkilerde bezi yok. Çıkmaya başlayalı üç gün olmuştu. Sirius Black için bir rekor olmalı.

Dorcas da şu aralar ayrı bir tuhaf. Sürekli bana Remus un nerede olduğunu soruyor. Eğer böyle giderse arkadaşlarım capulcu erkekleri tarafindan birer birer çalınacak.

En kötüsü de, benden de bunu bekleyecekler. Bırak Potter ile çıkmayı, Peter ile çıkarım daha iyi. ( Yani zorunda kalmazsam iyi olur.)

Yine gitmem gerekiyor. Koridordan bazı tartışma sesleri geliyor. Sınıf başkanı olmak bu günlerde tahmin ettiğimden daha bir zor olmaya başladı.

Gryffindorun sorumluluk sahibi tek sınıf başkanı olduğu için...


Diary of Lily Evans🥀Where stories live. Discover now