13 Aralık 1975

721 72 10
                                    

Üzgünüm, yine seni ıslattım.

Hangi biri için göz yaşı dökeceğimi bilmiyorum. Bugünlerde öyle korkunç şeyler oluyor ki...

Bu noel tatilini Hogwarts'ta geçireceğim. Tuney birkaç arkadaşını eve davet etmiş. Bu sabah neden gelmemem konusunda birkaç madde sıraladığı mektubu elime geçti. Daha önce hiç noel tatilini ailemden ayrı geçirmemiştim. Sanırım anneme bu sene tatili Hogwarts ta geçirmek istediğimi söyleyeceğim. SBD lerim için çalışmalıyım, öyle değil mi? Anlayışla karşılarlar.

Kimi kandırıyorum...

Kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Kız kardeşimin benden utanıyor olması öyle...öyle gurur kırıcı ki.

Hepsi bu olsa yine iyi...

Bugün Sev in arkadaşlarından biri tarafından neredeyse lanetleniyordum. Bana o çirkin kelimeyi kullandı. Bunu söylüyor olduğuma inanamıyorum fakat iyi ki de Potter yanımdaydı. Belli etmemeye çalışsam da gerçekten ilk kez bu kadar korkttuğumu hissettim.

Onlara ne yaptığımı anlamıyorum. Benden neden bu kadar nefret ediyorlar?

Yaptığım tek şey koridorda yürütmeleri ve birden önümü kesip kötü şeyler söylemeye başladılar.

Sev in Rosier ve Nott ile takılıyor olması hoşuma gitmiyor. Bana bir daha bunu yapmayacakları konusunda söz verdi fakat bugün akşam onları hiçbir şey olmamış gibi yemek yerken gördüm.

Bilmiyorum, kafam çok karışık. Belki de onunla olan arkadaşlığımı gözden geçirmeliyim. Kızlar da bunu söylüyor. Kendilerine ölüm yiyen dedikleri şu grupla takılıyorsa hala neden Sev ile konuştuğumu anlamadıklarını söylüyorlar. Fakat...fakat Sev büyücü olduğumu söyleyen ilk kişi. Hogwarts'taki ilk arkadaşım. Onu değiştirmelerinden çok korkuyorum.

Gitmeliyim, yastığa eziyet eden Marlene i sakinleştirmem gerekiyor. Ne yazık ki beklenen oldu, Black ile ayrıldılar. Nedenini ne ben ne de Dorcas bilmiyor. Bize kendisinin ondan ayrıldığını söylüyor ama nedense altında başka şeylerin yattığını hissediyorum.

Neyse,

Görüşürüz.

Diary of Lily Evans🥀Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin