21 Ağustos 1977

744 84 28
                                    

Bugün Black in yeni dairesinde yemek yedik.

Londra kasabasında, küçük ve sade bir ev. Yemek yapmayı bilmediği için ona tencerede muggle usulü makarna pisirmeyi öğrettim.

Dürüst olacağım, yemek yapmak kokusunda tam bir facia :D Remus, Peter ve James onunla bu konuda epey dalga geçtiler.

Açıkçası Petunia nın düğününe katılmaktansa bu dördüyle takılmayı tercih ederim. Evet, doğru gördün. Petunia o çocukla evlenme kararı almış. Dün davetiye elime geçti. Birkac hafta önce de kafede - annemin ısrarları üzerine - tanışmaya gittim. Adı Vernon Dursley. Tam anlamıyla maddiyata önem veren sığ görüşlü öküzün teki.

Nedense gözüme tencere kapak gibi göründüler. Petunia onu seviyor gibi görünüyor, bilmiyorum. Eğer mutluysa bir şey söylemeye hakkım yok.

Bu arada, ben de kızlarla ayrı bir eve çıkmak istiyorum. Ailemin yanında kalarak onları tehlikeye atmak istemiyorum. Onlara hala yoldaşlığı anlatamadım. Eve gelen gelecek postası haberlerini okudukları için az çok neler olup bittiğini biliyorlar.

James onunla kalmamı istiyor fakat elbette bunu yapamam. Hem ailesine rahatsızlık vermek istemiyorum, hem de... Bilirsin. Birlikte yaşamak için henüz fazla erken. Ayrıca babasının hastalığı iyice ilerledi. Son günlerini ailesi ile huzur içinde gecirmeyi hak ediyor.

Bu biraz beni üzüyor. James iyi görünmeye çalışsa da onun da üzüldüğünü görebiliyorum. Fleamont Potter çok babacan bir adam. Onu da Mrs. Potter kadar çok seviyorum. Bana karşı her zaman nazik davrandılar. Umarım her şey yoluna girer...

Diary of Lily Evans🥀Where stories live. Discover now