11 Mayıs 1978

729 86 11
                                    

Sağ çıktım, harika!

Bugün James i ilk kez ailem ile tanışırdım. Petunia nın düğününde bir kere merhabalaşmışlardı zaten - ki babamın onunla tanışmak istemesinin sebebi buydu. Benim de karşılarına Dursley gibi biri çıkarmamdan korkmuş olmalılar muhtemelen.

Hiçbir şey korktuğum gibi olmadı. Hatta ailem onu şaşırtıcı şekilde çok sevdiler. Yemek boyunca kendimi gülmemek için çok zor tuttum. Daha önce James i hiç bu kadar efendi görmemiştim. Tam bir hanım evladı gibiydi! :D Ona bunu söylediğimde çok kızıyor ama ne yapayım? Çok tatlıydı. O manzarayı hayatım boyunca unutabileceğimi sanmıyorum.

Annem ve babama onun da benim gibi büyücü olduğunu ve Hogwarts ta tanıdığımızı daha önceden anlatmıştım. Elbette o gece kızaran tek kişi ben değildim. Annem tepine tepine söylediğim POTTER DAN NEFRET EDIYORUM konulu anılarımı teker teker anlatarak beni utandırdı.

James i kapıdan geçirdikten sonra babam onun dürüst, aklı başında ve iyi bir çocuk olduğunu düşündüğünü söylediğinde neredeyse havalara uçuyordum. ( Aklı başında kısmını görmezden geliyorum elbette.) Çünkü görüşü benim için çok önemli. Artık onun doğru kişi olduğu konusunda daha da eminim.

Birazdan sinemaya gideceğiz ama o bunu bilmiyor. Daha önce hiç film izlemediğini söyleyince ona sürpriz yapmak istedim. Hazırlansam iyi olacak.

Görüşürüz :)

Diary of Lily Evans🥀Where stories live. Discover now