4 Ekim 1979

736 78 7
                                    

Tanrı aşkına!

Black kadar ahmak birini ömrümde tanımadım. Anlamıyorum, kim arkadaşının ölecek olmasından zevk alır?

Bekarlığa veda partisi yapmak istiyor.

Yani tamam, bunu yapabilirler. James e güveniyorum ama Sirius a parmağımın ucu kadar bile güvenmiyorum. O partinin içine beşinci, altıncı şahıslar girmeyecekse ben de Lily değilim!

Marlene bizim de böyle bir gece düzenlememiz gerektiğini söylüyor. Açıkcası kulağa güzel geliyor. Ama yine de Black in beni ikna etmesi için epey çaba harcaması gerekecek.

Düğünün tarihi belli oldu. 1 Kasım günü James in ailesinin evinin yakınındaki çayırlarda yapacağız. Beklemek için bir neden göremiyoruz.James başka bir yer olması konusunda diretse de en sonunda Mr. Potter nda yorulmaması gerektiği konusunda hemfikir olduk.

Küçük bir düğün planlamıştık fakat yetmiş kişiden fazla düğün davetiyesi gönderdik. Annem ve babam da katılacaklar fakat Petunia, eşinin hasta olduğu gerekçesiyle yalancı bir özür mektubuyla katılamayacağını söyledi ve davetiyeyi geri gönderdi.

Ona gerçekten kızgınım. Evet, aramız bozuk olabilir ama ben her şeye rağmen ne kadar hevesli olmasam da en mutlu gününde yanında olmayı tercih etmiştim. Kız kardeşim olarak onun da aynısını yapması gerekmez miydi?

Diary of Lily Evans🥀Where stories live. Discover now