52-Höst!

48.4K 2.8K 100
                                    

Odamda yatağa uzanmış yeni keşfettiğim Wonderful Life şarkısını dinliyordum.Dün akşam olaylardan sonra yemek yemiş ve gelip yatmıştık.Gerçi ben uyuyamamıştım.Mert yanımda uyuyordu ancak ben uyumuyorum.Ona döndüm.Şarkıyı kulaklıklı değil dıştan dinliyordum.Mertin sırtını görüyordum şuan.Saçlarını okşadım.Ne çok uzun nede çok kısaydı.Sıkıntıyla oflayarak yataktan kalktım.Aslında uyumam ve enerji toplamam gerekiyordu.

"Wonderful life.."

Şarkı sakin ve güzeldi.

Dolabın başına geçip giyeceğim kıyafetleri hazırlayarak boy aynasının yanındaki askılığına astım.Sıkıntıyla bütün duvarın tam ortasında olan boydan camın önündeki puf koltuklardan birine oturdum.Hafif yağmur vardı.Saat altıydı galiba.Sıkıntıyla arkadan gelen müzikle manzarayı seyrettim.

"...I need a friend, oh, I need friend

To make me happy

Not so alone

Look at me here

Here on my own again

Up straight in the sunshine.."

O sırada omzumdaki elle titredim.Mert gelip yanımdaki pufa oturdu.Hala uykusu olduğu belliydi.Saçları dağınıktı ve gözleri yorgunluktan kısılmıştı.

"Uyusaydın sen Mert?"

"Sen niye uyumadın?"

Manzaraya döndüm.

"Uykum gelmedi işte."

Pufundan kalkarak yanıma geldi ve benim pufuma oturdu.Geniş puflar.Sağ kolunu omzuma attı ve kendine çekti.Bende başımı omzuna koydum.

"Aklıma birşey takıldı.Sen Semih ağa olacak demiştin ancak Semih başka yerde.Şuan ne oluyor?Kim ağa?"

"İşleri şuan amcam hallediyor.Yakın zamanda Semih olacak."

Başımı salladım.

Birkaç dakika manzarayı izledik.

Mert başını başıma yasladı.Boy farkının avantajları.Birkaç dakika daha sonra Mertin düzenli nefeslerinden uyuduğunu anladım.Sırıttım.Öküz işte ne olcak?

Dikkatle kalktım.Koca bedeni pufta sıkışıyordu.Rahatsızca kıpırdanarak başını bir yere yasladı.Bu haline güldüm.Koca bir ağa şu hallere düşmüştü.

Dolabın yanında giyeceğim kıyafetleri giydim.Uykum falan kalmamıştı.Saatte yedi olmuştu zaten.Arkama baktım.Profili arkadan görünsede pufda sıkışmış görünüyordu.Omuz silktim.Geçmiş günlerin intikamını alayım bari.Acı çeksin biraz köpek.

Güldüm ve odadan çıkarak Canın odasına gittim.Beşiğin başına eğilince masum masum uyuduğunu gördüm.Kıyafetlerini çıkarıp köşedeki komidinin üstüne koydum.Sonra bebek çantası hazırladım.Kıyafet,biberon,bez,mama falan filan.Çantayıda köşeye koydum ve odadan çıktım.Aşağı kata indim.İkinci kat boştu.En alt kata indim.Mutfağa ilerlerken bir ses duymamla duraksadım.Garip bir ses.Mutfağın kapısına geldim ve çaktırmadan içeri baktım.

Höst lan!

Kodumun suzisiyle evin güvenliklerinden biri öpüşüyor resmen!Tövbe çektim ve gürültüyle mutfağa daldım.Tabi hızla ayrıldılar.Dilimi anlamayacakları için tek kaşımı kaldırıp kafamı 'Hayırdır?' anlamında salladım.Adam bakakalırken Suzi başını yere eğdi.Gözlerimi kıstım.İşine gelmeyince utanma numarasıyla kaç he?Boşuna kodumun suzisi demiyorum.

Adama çenemle kapıyı gösterdim.Baş sallayıp çıktı.

Şimdi yaktım çıranı kodumun suzisi!

Yeni bölüm geciktiği için özür dilerim.Ancak elimden bu kadar geldi.Bölüm biraz sıkıcı olabilir şimdiden özür dilerim.Kendinize iyi bakın :)

Kuma?Hı hı nah.Where stories live. Discover now