5-İlk.

145K 7.7K 544
                                    

\İki gün sonra\

Ya ben evlenmek yok dedim ya. Bu adam bütün herbişeyi hazırlamış şimdide kuaför yollamış. Ama ben ne yapacağımı biliyorum. Kuaföre iki dakka dedim. Bugün hayat dolu son günüm dimi? Ablanız plan yaptı. Çaktırmadan dışarı çıktım. Bir motorum var. Ona binip avmnin yolunu tuttum. Tarihe siyah gelin olarak geçeceğim..

//\\//\\//\\

Bulduğum gotik mağzasına girdim. Makyajdan Gözü görünmeyen kabarık kızıl saçlı kız yanıma geldi.

"Buyrun?"

"Şey ben uzun veya kısa fark etmez bir elbise arıyorum. Uçları yırtık gibi dökülsün ve siyah olsun,"

"Bu taraftan,"

diyip sağa yöneldi. Onu takip ettim. Aradığım elbise buradaydı. (Multimedya)

"Alıyorum,"

"Ayakkabı?"

deyip bir ayakkabı gösterdi. Harika! (Multimedya)

"Onuda alıyorum."

"Kasa bu tarafta."

denemedim ama? Neyse beden ölçülerimi verip kasaya gittim. Kızda bedenimdeki elbise ve numaramdaki ayakkabıları getirdi. Çok güzel!

Belki idam cezası verilir. Aman be salla.

/\/\/\/\

Motordan indim. Arkadaki yük taşıma Kutusundanda alıp yine gizlice odama girdim. Paketler vardı. Paketten beyaz gelinliği çıkardım. AMA BU ÇOK GÜZEL! AYAKKABILARDA HARİKA! KOLYE SÜPER!

Neyse kızım şimdi bunları düşünme deyip kutudan gelinliği aldığım gibi dolaba attım. Evet attım. Ayakkabılarıda yanına attım. Topukları inşallah kırılmamıştır. Kolyeyi özenle koydum ama.

Kutulara benim aldıklarımı koydum. Çok zekiyim. Aşağı indim bir koşuşturmaca. Annem bana baktı.

"Kız nerdeydin sen!"

"Hiiç bende şim--"

"10 dakikaya ağalar gelicek. Düğün bahçede olacak hadi kız giyin sende 20 dakkaya düğünün başlıyor!"

"Ama an--"

"Hala buradamısın?"

Odaya koştum. İlk duş aldım çıktım. Ben bide gotik makyajlar aldım ve saç stilini benim yapabileceğim güzel bişey seçtim. Kurulandım.  Çamaşırları giydikten sonra üstüme kuru bornozumu giyip makyaj masasının başına oturdum. Üstüme elbiseyle yapsam rahat edemezdim. Gözlerime kalın bir kalem çektim ve Rimelimi bol kullandım. Yanaklarımı beyazlaştırdıktan sonra bornozumu çıkarıp özenle elbiseyi giydim.  Ayakkabılarıda ayağıma geçirdim. Şimdi aaç zamanı. Maşayı ısıttım. Şimdi ilk önüme kahküllük kısmı bıraktım. Saçlarımın tepesini kabarttım. Ah ah açmak çok zor olcak. Uçlarına doğru hafif dalgalanırdım. Vee ayna! Oha. Bu benmiyim? Ama Cidden o gelinliklerle bile bu kadar güzel olamazdım. Ve gotik.. Biri kapıyı çaldı.

"Düğün başladı sizi bekliyorlar."

"Geliyorum!"

Son bi kere daha üstümü kontrol edip derin bir nefes aldım. Bu Mardinde bir ilkti. Ve o ilki gerçekleştiren kişi bendim. Ağa kızı. O Mert'in suratını görmek için çok heycanlanıyorum...

Voteler ellerinizden öper.Pamuk eller voteleree ;)

Kuma?Hı hı nah.Where stories live. Discover now