2-What didin gülüm?

146K 8.3K 1.5K
                                    

Beş bölüm daha izledikten sonra Laptopu kapattım.Aşağıya indim.Oha onlar kim?Niye sülalemizdeki tüm kızlar bu arada çoğu kuzenim toplanmış?Baane diyip şirin köpekli pijamalarım ve pofuduk terliklerimle mutfağa yöneldim.

"Afra!"

Babamı duyunca arkamı döndüm.

"Evet baba?"

"Bu ne hal?İpek seni aramadımı?"

Anam!

"A a şey baba aradı tabide ben su alacaktım."

"Hadi çabuk ol ağayı bekletme!"

Odaya koşup telefonumu kaptığım gibi ipeği aradım.

"Alo?"

"İpek kanka naber?"

"Ne oldu?"

"Yaa şey sen ne dicektin?"

"Demiyorum banane!"

"İpeekk lütfen lan."

"İyi iyi bu meteor ağamız kumasını sizin sülaleden seçiyor."

"Ha?"

"Yaa neyse bay."

"Bay."

Ben dondum kaldım.Ben küçüklüğümden beri Mertten çok korkmuştum.Aramızda üç yaş vardı.Geçen sene evlenirken düğününe bile gitmemiştim.

Ben onla evlenemem!Evlenmeeem evlenmem ben mertle evlenmem.

Devreler attı pardon.

Üstüme "No Money No Problem"
Yazan siyah beyaz bir kazak giydim.
Altına siyah kot pantolon.Ne? öyle basmalı çiçekli diz altı elbiseler giyemem.Ay onun neresini seviyosunuz anlamıyorum.Aşağı indim.Gerçi merdivenlerin başında dondum desem daha iyi olur.Mert bir koltukta oturmuş karşısında 4 kızaz önce 15 tane vardı.Demekki eleme yapmış.Oha be!kızlar sırasıyla

Feride/Sarı saçlar ela gözler/ Sera/Kızıl saçlar kahve gözler/Duru/Siyah saçlar mavi Gözler/Gülsüm/Kahve saçlar kahve Gözler/Zaten hepsi daş gibi ben gitmeyeyim.Ben kahve saçlı mavi gözlüyüm.Babamın bana 'Ne orda dikiliyon?'Bakışıyla merdivenlerden indim.Tabi gözler bana döndü.Mertte bana baktı gözlerini kıstı sonra kaşlarını kaldırdı.Tanıdı!Valla tanıdı!Aney aneyyy!Sırıttı mal.Babama baktım.Kızların yanını gösterdi.

Kuzenim Seranın ve Durunun ortasına geçtim.Sülalem raad çünkü onca Kız arasından hafif ama çok az kilolu beni seçmez.Seçmesi için mal,gerzek,beyinsiz olması lazım.

Eliyle Ferideye git işareti yaptı.Oha!Daş gibi kız lan o.Peşinden koşmayan yok.Feride ÜZÜNTÜYLE nefesini verip gitti.Sonra Gülsüm ve Duruyu eledi.Oha çok pis titriyorum şuan.Başımı eğdim.

Serayı seç baane yaa.Ama bi dakka!Seranın sevdiği var!Seraya baktığımda sessizce ağladığını gördüm.Seranın sevdiği kişi Mertin kardeşi Semihti.Mertte bunu biliyorsa--

"Afra seni seçtim"

Seni seçtim Pikaç-- hey hey

Başımı kaldırdım.

"What didin gülüm!"

Oha..

Vote vermeyi unutmayın lo ❤❤❤

Kuma?Hı hı nah.Where stories live. Discover now