bölüm 10

160K 5.3K 569
                                    

FOTOĞRAFTA Kİ EMILY

Sesi duyduğumuzda masadan kalkıp sesin geldiği yöne tedirgince bakıyorduk.Ağaçların arkasına doğru giderken Belinda sıkıca kolumdan tutarak kısık seste konuşmaya başladı.

-Gitme oraya.

Kolumu bıraktırdığımda kısık seste konuşmaya başladım.

-Ne olduğunu görmemiz lazım.

Belinda derin bir nefes alarak tedirgin bir şekilde kafasını sallamıştı.Sesin geldiği yöne doğru gittiğimizde küçük ağaçlıkları elimizle iterek arkasına bakmıştık.Ama hiç bir şey yoktu.Belinda ya baktığımda anlam veremeyerek bana bakıyordu.

-Neydi ki bu?

Dedim meraklı ifademle.Belinda ise rahat bir nefes alıp saçlarını arkasına atarak konuşmaya başladı.

-Bilmiyorum,ama artık gidebilir miyiz?

Kafamı olumlu anlamda salladıktan sonra yürümeye başlamıştım.Çadıra geldiğimizde üzerimi değiştirerek pikenin üzerine yattığımda gözlerimi kapatarak uyumaya çalışıyordum.Ama aklım biraz önce ki duyduğum sesteydi,birisi bizi dinlemiş olabilirdi.Ya da bir hayvanın kıpırtısıydı,ama bizi birisi dinlediyse gerçekten büyük bir sıkıntı olabilirdi.Belinda yla konuştuklarımızı yanlış anlar ve olaylar büyüye bilirdi.Yavaş yavaş göz kapaklarım ağırlaştığında kapatarak uyumaya çalışıyordum.

****************

Sabah kalktığımda ise Belinda nın sesini duyar gibiydim.Ama ısrarla uyumaya devam ediyordum.Belinda dayanamayıp en sonunda bana bağırarak uyandırmıştı beni.

-Kalk artık.

Gözlerimi zorla açtığımda Belinda başımda bekliyordu.En sonunda pes ederek ayağa kalktığımda ise üzerime rahat bir şeyler geçiştirmiştim.Çadırdan dışarıya çıktığımızda ise çadırın önünde Tom bizi bekliyordu.

-Kaç saattir buradasın?

Dedi Belinda dalga geçercesine.Tom ise gülerek cevap vermişti.

-Saymadım.

Tom gülerek baktığımda irkilerek kafamı başka bir yöne çevirmiştim.Yürümeye devam ettiğimizde ise bir masaya oturarak sohbet etmeye başlamıştık.

-Grup başkanınız Dael dı demi sizin?

Kafamı onaylar şekilde salladıktan sonra konuşmaya başladım.

-Evet de n' oldu?

Tom kafasını kaldırıp bana baktığında derin bir nefes alarak konuşmaya başladı.

-İsmini çok duydum da,o yüzden sorayım dedim.

Sinirle yere baktığımda gülerek konuşmaya başladım.

-Kendilerini bir şey sanarak tanınıyorlar.

Belinda bana baktığında ise tek kaşını kaldırmış bir şekilde gülümsüyordu.Ben ise ona bakmamaya çalışarak yere bakıyordum.Sohbet etmeyerek sustuğumuzda Tom derin bir nefes alarak ayağa kalkmıştı.

-Ben bizimkilerin yanına gidiyorum,gelirim birazdan.

Kafamı onaylar şekilde salladıktan sonra Tom giderken onun arkasından bakıyordum.Belinda sie kolumdan dürterek konuşmaya başladı.

-Bakışlarınla yediğinin farkında mısın?

Kaşlarımı çatarak Tom a bakmayı kesip Belindaya baktığımda gülerek konuşmaya başlamıştım.

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin