Bölüm 48

90.6K 4K 614
                                    

ARKADAŞLAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ .BU BÖLÜMÜ UZUN YAZDIM VE SONUNDA MUTLU OLUCAĞINIZ BİR ŞEY YAPTIM .UZUN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM .İSTEDİĞİNİZ GİBİ ELEŞTİRİRSİNİZ :)) ARTIK EMILY ÇOK FARKLI BİR KIZ OLUCAK İÇİNDEKİ NEFRETİ DIŞARIYA ÇIKARIP HERKESDEN İNTİKAMINI TEKER TEKER ALICAK .

Hiç bir şey yazmadan kağıdı buruşturmuştum .Ne yani istediği zaman konuşup istemediği zaman konuşmayacak biri miydim ben ?.Kağıdı sıranın altına koyduktan sonra Tom un dikkatini çekmiş olmalı ki kağıdı koyar koymaz sıranın altından alıp açarak okumaya başladı .Okuduktan sonra benim yaptığım gibi sıkıca kağıdı buruşturduk tan sonra arkasına dönerek Dael la sinirli bir şekilde konuşmaya başladı .

-Tenefüste kantine gel .

Dael ne yaptı ya da ne dedi bilmiyorum ama Tom un olay çıkarıcağı kesindi .O yüzden ciddi bir şekilde konuşup ne yaptığını öğrenmeye çalıştım.

-Ne konuşacaksın onunla ?

Tom bana yavaşça dönüp derin bir nefes aldıktan sonra konuşmaya başladı.

-Tekrar onun oyuncağımı olucaksın ?

Hiç bir şey demeden kafamı başka bir yöne çevirmiştim.Haklıydı.Tekrar onun beni kullanmasını istemiyorum .Tekrar onun için üzülmek istemiyorum.Onun yüzüne baktığımda sürekli yaptıkları aklıma gelecekti.Tekrar canım yanacak.Her gözlerine baktığımda sanki başka biri varmış gibi hissedicektim.Derin bir nefes alıp stajyere bakarak dersi dinliyormuş gibi yaptım .Beş on dakika sonra zil çalarak herkes dışarıya çıkmıştı .Ben ise Toma bakıyordum .Şuan o ne yapsa ben de aynısı yapıcaktım .Tom ayağa kalkıp bana baktı.

-Kalksan diyorum artık .Hani geçemiyorum ya.

Gülerek konuşmuştu benimle.Ayağa kalktıktan sonra sınıftan çıkıp kantine doğru gittik .Boş bir masa bulup oturup Daelları bekliyorduk .Dael her zaman ki gibi Luke lerle gelmişti .Dael gelirken Tom onun duyamayacağı bir şekilde alaycı ses tonuyla konuşmaya başladı.

-Bir kere yalnız gelse şaşardım zaten.

Toma gülerek gözlerimi devirmiştim.O ise yüzüne gıcık gülümsemesini takmış gülümsüyordu .Dael yanımıza geldikten sonra tam oturucaktı ki Tom ciddi ifadesiyle konuşmaya başladı.

-Yalnız konuşucaz . Kızın yanında konuşmak istemezsin her halde.

Dael ın bana baktığını hissedebiliyordum .Ona bakmamak için başka bir yöne bakıp yanımdan gitmesini istiyordum .Dael elleriyle tuttuğu sandalyesini bırakıp terasa doğru yürümeye başladı .Arkasından da Tom gittikten sonra Calum ve Luke hızla sandalye çekerek yanıma oturdular .Her zaman ki Calum meraklı ifadesini kullanarak konuşmaya başladı.

-Ne konuşucaklarını biliyomusun?

Bilmiyor muş gibi yaparak konuşmaya başladım.

-Bilmiyorum .

Sessizce oturup Daelların gelmesini bekliyorduk .Konuştukları konuyu biliyordum.Ama şimdi ne konuşuyorlar onu bilmiyorum .Ve ciddi anlamda merak etmeye başlamıştım .Vaktin geçmesi için yana attığım saçı elime alıp uçlarına bakıyordum kırık var mı diye.Saçlarıma bakmaya dalmışken arkadan birisi ellerini omzuma koydu .Kafamı arkaya doğru çevirdiğimde bu kişinin Toby olduğunu anladım .Ona kızgındım .Çünkü en son kavga ederek ayrılmıştık.Ve bana bağırmıştı .Ellerini omzumdan çekerek başka bir masadan sandalye çekti ve yanıma oturdu .Hiç bir şekilde konuşmayarak gözlerimi Tobye devirerek başka bir yöne baktım .Toby ise benimle konuşmaya çalışıyordu.Daha doğrusu benimle değil Luke lere laf çarpıyordu .

-Hangi ara böyle salaklarla takılmaya başladın Em ?

Şok olmuş bir şekilde Tobye bakıyordum .Ne saçmalıyordu o ? Tobye sinirli bir şekilde baktıktan sonra ciddi bir şekilde konuşmaya başladım.

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin