bölüm 7

198K 6.4K 1.5K
                                    


FOTOĞRAFTA Kİ BESSY

Eğitim bittikten sonra sorunsuz bir yürüyüş yaparak odaya gitmiştik.Güzel bir duş aldıktan sonra parti için ne giyeceğime bakıyordum.Bir kaç dakika boyunca dolaba boş boş bakınıp aklıma bir şeyler getirmiştim.Giyeceğim kıyafeti dolaptan çıkardığımda üzerime nazikçe giyerek boy aynasına bakıyordum.Mini dar beyaz eteği ve üstüne beyaz büstiyer giymiştim.Saçlarımı da iri dalgalı maşa yaptıktan sonra hazırdım .Sadece Belinda yı beklemesi vardı.Yatağın üzerinde oturmuş Belinda yı beklerken üzerine sade mini siyah bir elbise giymişti.Ve oldukça da hoş gözüküyordu.Heyecanlı bir şekilde yanıma geldiğinde gülerek konuşmaya başladı.

-Güzel olmuşsun.

Hafif bir tebessümü yüzüme takarak konuşmasına karşılık verdim.

-Sende.

Belinda gülerek çantasını almaya gittiğinde kapıya doğru yürümeye başladı.

-Eğer biraz daha oyalanırsak geç kalacağız .

Belinda nın arkasından giderek askılıktan çantamı aldım.Sonrada kapıyı kapatarak partinin olacağı yere gitmiştik.Kapıya doğru yaklaştığımızda yoğun müzik sesi kulaklarımı çınlatıyordu.Oldukça kalabalık bir parti olacağa benziyordu.Kapıdan içeriye girdiğimizde herkes her yere dağılmış , kimisi oynuyor kimisi ise sohbet ediyordu.Boş bir masaya oturduğumuzda elime bir içecek alıp etrafı incelemeye başladım.Gözüme takılan ise tanımadığım bir gruptu.Okula yeni gelmeme rağmen az çok burada ki kişileri tanıyordum.Ama bunu ilk defa görmüştüm.Daha fazla dayanamayarak merakıma yenik düşmüştüm.

-Bunlar kim.

Tam karşımızda ki masada oturuyorlardı. Belinda bir kaç saniye boyunca baktıktan sonra konuşmaya başladı.

-Tanımıyorum.

Bakışlarımı o çocuktan çevirip başka bir yöne baktığımda anons sesiyle müdür yardımcısının konuştuğu yerde toplanmıştık.

-Okula yeni arkadaşlarınız geldi.Ama bunlar sizin gibi değil.Kendinizi öğrendiğinizde büyük bir şok yaşadınız belkide bu söyleyeceğim şeyi duyduğunuzda hayatınızın ikinci şokunu yaşayacaksınız.

Müdür yardımcısının kimlerden ve neyden bahsettiğini anlamıyordum, ama fazlasıyla merak ediyordum.Müdür yardımcısı etrafına bakındıktan sonra konuşmasına devam etmişti.

-Gelin çocuklar.

Biraz önce dikkatimi çeken grup müdür yardımcısının yanına çıkmıştı.Orada en az yirmi kişi vardı.Derin bir nefes alarak müdür yardımcısının konuşmasını dinlemeye devam ettim.

-Bu gördüğünüz arkadaşlarınız , kurt.Yani sizin gibi,ama sizden farklılar.

Şok olmuş bir şekilde karşıma bakıyordum.Ne , ne yani kan emiciler gibi kurtlarda mı vardı?Sinirle kafamı başka bir yöne çevirdiğimde herkesin büyük bir şok yaşadığını fark etmiştim.Müdür yardımcısı derin bir nefes alarak konuşmasına devam etti.

-Şaşırmanız çok normal ,ama böyle olması sizin için daha iyi.İleride kurtlara nasıl davranacağınızı ve en önemlisi bir savaş çıktığında nasıl savaşacağınızı öğreneceksiniz.

Müdür yardımcısı konuşmasını bitirdikten sonra bir çocuk konuşmaya başladı.

-Ne yani kurtlarla birlikte mi okuyacağız?Vampir olduğumuz yetmiyor gibi bir de bunlar mı var?

Müdür yardımcısı tekrar büyük bir iç geçirerek konuşmaya başladı.

-Zamanı geldiğinde her şeyi öğreneceksiniz zaten çocuklar.Şimdi eğlenmenize devam edin.

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin