Bölüm 32

108K 4K 1K
                                    

ARKADAŞLAR FARKINDAYIM ESKİSİ GİBİ HER GÜN YADA İKİ GÜNDE YENİ BÖLÜM YAYINLAMIYORUM .O YÜZDEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA BU GÜNLERDE ARKADAŞLARIMLA İLGİLİ SIKINTILARIM VAR.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ::)))   YANDAKİ RESM STAJYER :))

Telefonu elimden bıraktıktan sonra korkulu gözlerimle Daela baktım .Şaşırmış ve bir o kadarda korkuyla bana bakıyordu .Biz o şekilde bakışırken Ashton saçını havluyla kuruluya kuruluya odaya habersizce girdikten sonra bize anlamsızca baktı .

-Ben gittim diyemi bu kadar üzüldünüz ?

Calum hemen söze karışarak ortamı yumuşatmaya çalıştı .Ama tabikide bu işe yaramadı .

-Tamam sorun etmeyin .Yani biri Em le dalga geçiyodur.

Dael kafasını Caluma kızgın bakışlarını attıktan sonra Calum mecburen susmuştu.Ashton olanlardan hala habersizdi ve normal olarak merak ediyodu.

-Noluyo burda ?                                                                                                                                                                                                                                                                             

Luke Ashtonun yanına giderek olanları anlatmaya başladı .Salakca özet geçerek. 

-Emılynin sapığı var .Yani varmış .

Daelın yaptığı gibi bende Luke sinirli bakışlarımı attım .Çünkü burda dalga geçilicek bi konu yoktu.Herkes birbirine bakışmaya devam ederken Dael sessizliği bozarak konuşmaya başladı .

-Em sizi ben odanıza bırakıyım .Saat geç oldu yarın bu konuyu detaylı bi şekilde konuşuruz.

Kafamı tamam anlamıyla salladıktan sonra kot ceketimi sandalyenin üstünden alıp giymeye çalışırken göbeğimin açılmasıyla Daelın göbeğimi kapatması bir oldu .Sonrada sert ses tonuyla konuşmaya başladı. 

-Üstüne bundan sonra uzun bişeyler giy.

Gözlerimi devirdim ve umursamayarak kot ceketimi giymeye devam ettim.Tam kapıdan çıkıcakken Calum benimle dalga geçmeye başladı. 

-Kapılarınızı iyi kilitleyin seni kaçırmaya çalışır falan (gülerek)

Herkes gülerken Luken yüzünde hiç bi yüz teması yoktu .Sanki biz gitsekte eğleniyim havasındaydı .O yüzden hızlı olarak kapıdan çıkıp kendi odamıza doğru yürümeye başladık .Hava serinlemişti o yüzden Dael eliyle kolumu sarıp beni ısıtmaya çalıştı .Bir kaç dakika daha yürümeye devam ettikten sonra odanın kapısının önüne geldik .Belinda kapıyı açıp içeri girdikten sonra Dael yanağıma bir öpücük kondurdu ve yavaşca kapının önünden ayrıldı .Bende içeri girdiğimde salona geçmeden hızla odama gittim ve üzerimdekileri çıkarıp pijamalarımı giydim .Tabiki birde ev botlarımı .Salona gittiğimde Belinda koltuğa ayaklarını uzatmış bir şekilde oturup tabletiyle oyalanıyordu .Ona hiç bir şey demeyerek baktıktan sonra odama tekrar geçtim ve kendimi yatağa attım .Örtüyü kafama kadar çektiğimde olanları düşünmekten bir türlü uyuyamıyordum .Ya ben uyurken odama gelip bana zarar vermeye çalışırsa. Ya beni kaçırırsa .Böyle salakca düşünmeye devam ederken göz kapaklarım iyice ağırlaştı ve uyumaya başladım .

****

Sabah telefonumun çaldı ve yataktan yorgun istemsizce bir şekilde kalktım.Telefona baktığımda Dael arıyordu .Yani Dael Dael diye kayıtlıydı aşkım falan değil.Telefonu açtığımda uykulu sesim yeni kalktığım dan anlaşılıyordu .

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin