Bölüm 53

96.3K 4K 1.1K
                                    


ARKADAŞLAR DÜN DOĞUM GÜNÜM OLDUĞU İÇİN YENİ BÖLÜMÜ YAYINLAYAMADIM O YÜZDEN ÖZÜR DİLERİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ . YORUMLARINIZI BEKLİYORUM . FOTOĞRAFTA Kİ DAEL :)

Toma bakmayı kesip Dael a baktığımda bana telaşlı gözleriyle bakıyordu . Saçlarımı derin bir nefes alarak arkaya attığımda Tom a tekrar bakmıştım . Yavaş yavaş yerden kalkıyordu . Ve acı çekiyormuş gibi bir hali vardı . Tom iyice doğrulup ayağa kalktıktan sonra yüzüme bakmadan karnını tuttu ve kalabalığın arasından geçerek hızla ayrılmıştı . Ben ise onun arkasından baka kalmıştım . Onunla bu şekilde olmamız bana acı çektiriyordu . Onun arkadaşlığını o kadar çok beğeniyordum ki her şeyimi rahatlıkla anlatabiliyordum ona . Güvende hissediyordum onun yanında kendimi . Ama en çok hırpalayan , en çok acı çektiren o vardı hayatımda . Ve en önemlisi de o kişi en yakınımdı . Tom a bakmayı kesip dolan gözlerimle Dael a baktığımda bir an onun kollarında bulmuştum kendimi .

Parfüm kokusunu içime çekerken daha fazla dayanamayıp gözlerimde ki yaşları hıçkırıkla bırakmıştım . Dayanamıyordum artık . Bu kadar acı çekmeye , üzülmeye katlanamıyordum . Dael beni kollarının arasında sakinleştirirken yavaşça onu kendimden ittirerek konuşmaya başladım .

-Sınıfa gidebilir miyiz artık ?

Dael kafasını olumlu anlamda salladıktan sonra kolunu omzuma koyarak yürümeye başlamıştık.Arkamızdan ise Belinda lar geliyordu .Sınıftan içeriye girer girmez zil çalmıştı. Tom un sırasına bir kaç saniye bakıp yerime oturduktan sonra Dael larla konuşmak için arkama dönmüştüm. Arkamı duvara yaslayarak oturmuş bütün sınıfı görebiliyordum . Dael iki kolunu da masaya koyarak konuşmaya başlamıştı .

-İyi tekme attın .

Sahte bir gülümsemeyi yüzüme takarak hafiften gülmüştüm . Ve buruk sesimle konuşmaya başladım.

-O her şeyi hak ediyor .

Belinda saçlarını düzelterek hafiften bana döndü ve konuşmaya başladı .

-Tom dan bu şekilde mi intikam alacaktın ?

Tek kaşımı kaldırarak emin ses tonumla konuşmaya başladım .

-Bana yaptıklarından daha kötüsünü yapacağım .

Luke , Belinda' nın tırnağıyla oynarken bir yandan benimle konuşuyordu .

-Ulan sizi bir gördüm biriniz çocuğun yüzüne yumruk diğeriniz karnına tekme atıyordu. Noluyo lan dedim bir an.

Dael dayanamayıp büyük bir kahkaha patlatmıştı tabi tamda o sıra Tom içeriye girmişti. Bizim grup olarak Tom a öyle bir bakıyorduk ki sanki bakışlarımızla yiyecek gibiydik . Tom saçlarını düzelterek yerine oturduktan sonra arkasından Bessy sınıfa girmişti . Bessy bize bakmadan yerine oturduğunda Beth le her zaman ki kahkahalı sohbetlerine devam etmişlerdi . Bir kaç saniye sonrada öğretmen sınıfa girdiğinde heyecanlı bir şekilde bize duyuru yapmıştı .

-Okulların kapanmasına biliyorsunuz ki çok az bir zaman kaldı . Ama şunu da biliyorsunuz ki sizler evinize gidemeyeceksiniz . O yüzden size bir değişiklik olsun diye bu okula özel tatil yeri kapattık. O okulda yarışmalar ve eğlenceli şeyler yapılacak . Ve eminim ki hepiniz havuzu özlemişsinizdir .

Bütün sınıf bir anda ıslık çalarak hocayı alkışlamaya başlamıştı. Herkes bir anda bir birileriyle konuşup plan hazırlıkları yapıyordu . Öğretmen sesini duyuracak bir şekilde bağırarak konuşmasıyla herkesi susturmuştu .

-Daha konuşmamı bitirmedim .Bu arada güzel bir haberim daha var yarışma dediğim dans yarışması, futbol tarzı şeyler . Birde vampir olduğunuzu unutmamanız için her gün ikişer saat eğitim göreceksiniz. Ve haftada bir yada iki kez geceleri partiler olacak . Bu partilere başka okullardan da kişiler gelecek .

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin