Bölüm 62

75.7K 3.2K 519
                                    

FOTOĞRAFTA Kİ LUKE 

Dael , Bessy i ittirdiğinde Bessy büyük bir şok yaşasa da bunu belli etmemeye çalıştı . Dael derin bir nefes alarak dudağını parmağıyla sildikten sonra konuşmaya başladı .

-Daha bunun için erken .

Bu şekilde Bessy i geçiştirmeyi düşünüyordu . Hiç bir zaman onu isteyerek öpmeyecek ti .Bessy kafasını istemeyerek de olsa olumlu anlamda sallamıştı . Dael , Bessy i odasına bıraktıktan sonra Calum ların  yanına suratını asarak gitmişti .

-Dayanamıyorum artık bu kıza .

Calum hafiften gülümseyerek konuşmaya başladı .

-Em le konuştunuz mu ? 

Dael kafasını iki yana salladıktan sonra etrafına bakarak konuşmaya başladı .

-Hayır da nerede o ?

Calum ağzıyla bilmiyormuş ifadesini yapıp elinde ki içeceğini içmeye devam etti . Dael etrafına bakınmaya devam ederken Belinda ve Luke gülerek yanlarına gelmişti. Dael onları gördüğünde Luke bakarak konuşmaya başladı .

-Em i gördünüz mü ?

Belinda kafasını iki yana sallayarak konuşmaya başladı .

-Görmedik .

Luke , Belinda ya biraz daha yaklaşıp elini tutarak oturmaya devam etmişti . Dael onları o şekilde gördüğünde büyük bir şok yaşayarak , dayanamayıp gülerek konuşmaya başladı .

-Ben doğru mu görüyorum ? 

Luke gülerek bir eliyle gözünü kapatıp konuşmaya başladı .

-Göz yanılması .

Dael gözlerini gülerek devirdiğinde olayı merak ederek sormuştu .

-Nasıl oldu ? 

Belinda dayanamayı gülmüştü .

-Beni sevdiğini söyledi .

Dael daha ayrıntılı bir şekilde anlatmasını bekliyordu . Ama Belinda sadece iki kelimeyle yetenmişti. Dael daha fazla uzatmayarak konuyu değiştirdiğinde , aklı hala Emıyl deydi . Neredeydi bu kız ? Akşamın kararmasına yakın herkes dağılmaya başladığında Belinda odasına giderek Emıly nin hala gelmediğini fark etti. Zaman geçtikçe telaşlanıyordu . En sonunda dayanamayıp Emıly e mesaj atmıştı.

-Neredesin ?

Dakikalar geçmesine rağmen Emıly hala cevap vermiyordu . Belinda daha da telaşlanarak Dael a mesaj atmıştı .

-Dael , Em hala gelmedi .

Dael bir kaç saniye sonra cevap verdi .

-Gelmedi mi ? Biz geliyoruz  .

Bir kaç dakika sonra Dael lar gelerek odanın içine girmişlerdi . Hepsi telaşlıydı . Emıyl den çok haber alamadıkları olmuştu . Bir hafta veya bir kaç gün . Ama bu sefer içlerinde kötü bir his vardı . 

-En son kiminleydi ? 

Dedi  Dael , Belinda ya bakarak . Belinda biraz düşündükten sonra olayları sırasıyla anlatmaya başladı.

-Sen gittikten sonra biz Emıly le başka bir yere oturmuştuk . Sonra Luke beni çağırınca ben gitmiştim. Ondan sonrasını bilmiyorum .

Dael herkese teker teker baktıktan sonra hepsinin yüz ifadesinin aynı olduğunu fark etti . En sonunda dayanamayıp ayağa kalktığında kapıya giderek konuşmaya başladı .

-Bu şekilde bekleyemeyiz . Hadi kalkın aramaya gidelim .

Herkes onaylar şekilde odadan çıktığında herkes dağılarak aramaya başlamıştı . Belinda üçüncü katın merdiveninden çıktığında dikkatini merdivenin bitişinde ki telefon çekmişti . İyice telefona yaklaştığında Emıly nin olduğunu fark edere hızla Dael lara haber vermişti .

Dael lar kısa bir süre sonra geldiklerinde bütün odalara sorarak aramaya başlamışlardı . Ama hiç bir yerde yoku . En sonunda Belinda daha fazla dayanamayarak gücünü kullanmaya çalıştı .

-Bu şekilde bulamayacağız . Duymaya çalışacağım ben .

Belinda boş bir noktaya odaklanarak duymaya çalışmıştı . Ama başaramıyordu .

-Duyamıyorum ! Sanki biri onu kalkanıyla koruyormuş gibi .

ARKADAŞLAR BU BÖLÜMÜ BİLEREK KISA KESTİM . ÇÜNKÜ ZATEN BU BÖLÜMÜ YAYINLAMAKTA Kİ AMACIM DAEL IN OLAYINI GÖSTERMEKTİ . EMILY SİZ BİR BÖLÜM BENİM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK İĞRENÇ OLUYOR YENİ BÖLÜMÜ YETİŞTİRE BİLİRSEM BU AKŞAM YAYINLAYACAĞIM BİRDE İKİZLERİN FOTOĞRAFINI KAYBETTİM VE İSİMLERİNİ UNUTTUM BANA İKİZ ÖNEREBİLİR MİSİNİZ ?

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin