Bölüm 55

89.4K 3.7K 896
                                    

MEDYA BESSY

Arkamda ki adamlar kolumu sıkıca tutmaya devam ederken karşıda ki vampirler bana doğru geliyordu . Gözlerimde ki yaşlar ağzıma girmeye başladığında zorla da olsa konuşmaya başladım .

-Yaklaşma .

Ayaklarımla kendimi zorla da olsa ittirmeye çalışıyordum . Ben kaçmaya çalışırken arkamda ki adamlar beni daha sıkı tutuyorlardı . Sarışın kız gıcık gülümsemesini yüzüne yayıp hızla arkama geçtiğinde boğazımdan tutup kafamı aşağıya eğdiriyordu . Ben ise hem acıdan hemde korkudan bağırmaya çalışıyordum . Kafamı iyice asıldığında yavaş yavaş boğazımın kenarları çatlamaya başlamıştı .

Yataktan çığlık atarak uyandığımda kalbim sanki korkudan fırlayacakmış gibi hissediyordum . Hızlı hızlı nefes alıp sakinleşmeye çalıştığımda Belinda yataktan hızla kalkarak yanıma gelmişti .

-Em . Ne oldu ?

Sesi telaşlı çıkmıştı . Daha fazla dayanamayıp ağladığımda hızla ayağa kalkıp Belinda ya sımsıkı sarılmıştım . Bir kaç saniye sonra sarılmayı kesip yatağa oturduğumda Belinda yanıma oturup konuşmaya başlamıştı .

-Bir daha çığlık atıp uyanma .

Bilerek yaptım sanki gerizekalı . Kaşlarımı çatmış bir şekilde Belinda ya baktığımda dayanamayıp dişlerini göstererek gülümsemişti .

-Şaka yapıyorum .

Gözlerimi devirerek başka bir yöne baktığımda Belinda birden bire ciddileşerek konuşmaya başladı .

-Ne gördün de bu kadar korktun ?

Derin bir nefes alarak konuşmaya başlamıştım .

-Tom ölüyordu . Onun kafasını koparak yakmışlardı bedenini . Bana da aynı şeyi yapacakları sırada uyandım işte .

Belinda bıkkın bir şekilde nefes aldıktan sonra ayağa kalkarak konuşmaya başladı .

-Ne zaman onu aklından çıkaracaksın ?

Belinda saçlarını toplamaya gittiğinde arkasından bakarak konuşmaya başladım .

- Sen ne zaman beni anlayışla karşılayacaksın ?

Belinda saçlarını toplarken hızla bana dönüp kaşlarını çatarak konuşmaya başladı .

-Seni anlıyorum ama- derin bir nefes aldı ve tekrar konuşmaya başladı .

-Neyse . Seninle bu konu yüzünden kavga etmek istemiyorum .

Belinda nın saçını toplamasını bir kaç saniye boyunca izledikten sonra yataktan kalkıp yüzümü yıkamaya gitmiştim banyoya . Soğuk suyla yüzümü yıkadıktan sonra kendime gelmiştim azda olsa . Aynaya baktığımda gözlerimden belli oluyordu korktuğum . Şuan gözlerimde masum köpek bakışları vardı . Korkuyordum . Tom a kötü bir şey olmasından korkuyordum . Ellerimi sildikten sonra banyodan çıktığımda üzerimi değiştirmek için odaya gitmiştim . Sıradan kot ve bir tişört giyip saçlarımı tararken arka cebimde ki telefon sesiyle irkilmiştim . Telefonu cebimden çıkardığımda telefonda ki mesajı açarak okumaya başlamıştım .

-Yeni kızımızın yeni görüntüleri .

Bu gelen mesaj Calum dandı . Sadece bana gönderdiğini sanmıştım toplu yazısını görmeden önce . Telefonu tekrardan cebime koyduktan sonra saçlarımı düzelterek salonda Belinda yı beklemeye başlamıştım . Oda hazır olduktan sonra evden çıktığımızda sessiz bir şekilde yürüyorduk . Tabi her zaman ki Belinda o sessizliği bozarak konuşmaya başladı .

Vampir Okulum #wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin